Äkta

Det spelar ingen roll nu

du kan säga vad du vill. det är nåt som har hänt. nåt som jag inte trodde skulle hända mig. det är Andreas, min alldeles egna prins som har kommit och tagit plats i mitt liv.

Visst jag har haft några förhållande tidigare, alla har slutat som de har, dvs inte med att man lever lyckliga i alla sina dagar. men denna gång (oj va klyshigt de här låter!) .. men det är sant! är det annorlunda. har aldrig blivit kär innan. aldrig känt instent connection ala själsfrände, speciellt inte när jag inte träffat honom.

Men jag har träffat honom och det är sant. Han är lika underbar som jag trodde. Han är den man jag sökt.. jag är lycklig. nån som vet hur han ska hantera mig och nån som jag verkligen uppskattar på alla sätt o för alla hans sidor. de bra och de mindre bra. det enda som skulle kunna bli bättre är ju om man kunde träffas lite oftare. han bor ju en bit bort. saknar honom så mkt!

det här är äkta nu. jag känner det djupt inne i mig.

äkta

året av lycka...

Så 2007 är här.

Året av lycka framgång och kärlek!

Helgen som var har varit underbart fantastisk.. Susanna, Markus, Andreas och jag träffades. Vi var på akropolis o käkade för vidare lite bowling o en sväng förbi Mulligans för att följas av att somna nära nära nån man håller kär. :P Kan det bli bättre?

Inte mkt. ;) fast om han va här o sussa brevid mig varje natt vore ju inte helt fel.. ;P O så ett jobb skulle inte skada. men som de känns nu e ingenting omöjligt! Ska fixa officepaketet o lite smått o gott.. så ja får igång min CV här o sen e det bara o tuta o köra! Ja ska få ett jobb, o ja ska få ett snart! Feels good..  Trevligt sällskap, god mat och kärlek.. *fniss*


Have a nice one!