slutresultatet!

ja då var matintaget klart idag,

frukost, lunch o mellanmål är ju redan "redovisade" för..  13,5 points.

vidare: mellanmål med minokeso 1 point, 1 banan 1 point : 2 points
efter det lite vindruvor 0 points.
1 vv bar 2 points

sammanlagt 17,5 points!

O så tränade jag ju bräda i 70 min också. rätt najs. hihi!

stegen hamnade på över 18000! OJOJOJ.. högst hitintills. *smile*

"oh happy daayyy.. "

Kommentarer
Postat av: Malin

18 000 steg på en dag =) Det är ju kanonbra jobbat. Numera bär jag bara stegräknaren när jag tränar, mestadels när jag springer för jag vill hålla koll på hur långt jag springer och på vilken tid.



Jag började med LCHF för en vecka sedan ungefär och jag har blivit av med mitt extrema sötsug. Det finns olika varianter av LCHF. En variant är att man äter 0% i kolhydrater per dag, den är lite extrem för mig. För då kan man inte ens äta isbergssallad och sådant. Jag kör på 7 % regeln, det vill säga att jag äter mindre än 7 % kolhydrater per dag. Det innebär att jag äter mycket av ägg, sallad, yoghurt,keso, protein,makrill, bacon, grädde, ost. Men det innebär däremot inget bröd,ris, pasta, potatis, flingor, morötter, banan, äpple.



Sedan handlar LCHF mycket om att de feta orginal mejeriprodukter och inte dessa lightprodukter och äta mindre tillsatser. Jag tycker att det fungerar alldeles utmärkt, även om kanske inte väl äta så här för alltid. Men jag tänker prova i en månad.



De senaste dagarna har jag däremot fuskat lite, har ätit ett proteinpulver som innehåller 30% kolhydrater. Men förhoppningsvis får jag mitt proteinpulver idag som innehåller 3-4 % kolhydrater.



Lite länkar om du vill läsa vidare:

http://blogg.passagen.se/gi-anna/

http://blogg.passagen.se/fettbramat/

http://kolhydrater.ifokus.se/Articles/Read.aspx?MessageId=ce8209c3-4701-424b-aaec-7de84565ce57&GroupType=Se.iFokus.Community.Board.ForumGroup



2009-01-30 @ 08:54:34
URL: http://malinjoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0