vågat 9

Då var det vägningsdags igen! Som jag skrev igår var jag lite nervös inför vägningen o vad vågens siffror idag skulle visa. Men efter lite nervösa hoppningar framför vågen tog jag mig mod och gick upp på den.

Och tro det eller ej, men vågen stod på 74,9 kg!!! YEY!!!!!!!!

SKITGLAD! Delmålet 75 är nu brutet och nu är det bara den där efterelängtade 6an jag siktar efter.. hihi! Tills nästa nyår ska vågen stå på 60 tycker jag. Men för att gå närmare med delmål o så vill jag att vågen står på 69,9 den 23 februari då vi åker till Thailand. Det vore fantastiskt!

Nu har jag gått ner 6,5 kilo på 9 veckor. Men då ska man minnas att jag hade lite¨slarvigt där under jul o nyår också. Då jag gick upp några kilo som ja sedan har kämpat ner igen. Så helt omöjligt kan de väl inte vara med 5 kilo på 4 veckor? Jag hoppas iallafall på det.. Men ja kommer inte gråta tårar om jag inte väger det på den dagen. Men jag ska väga under 70 när vi kommer hem. Älskar att man kan bestämma sig o sen se till att det händer. Det där med tiden är ju inte överdrivet viktigt. Det viktigaste är att man mår bra o ser framsteg. Men med högre mål o delmål kommer man längre, och man ska ju sikta mot stjärnorna, sägs det. Då kanske man når trädtopparna!

:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0