Nytt boende

Äntligen har jag hittat nytt boende. 32 kvadrat i nyfors. gr8!

tills dess får ja bråka med robban här, fast det blir 2 veckors uppehåll när ja ska till mommo o moffa när de är i spanien. får bo där o rå om huset.

pinglan kommer göra mig sällskap lite så de e ju skönt! =) läskigt me stort hus ensam..

det värsta skulle jag säga är på fredan o sitta i ett hus alldeles ensam på en helgdag o inte ha ett jota att göra... men men! det löser sig säkert.


stå ut, hang in there. japp. de ska jag. Jobbet går sådär. sålt mitt första larm i förrgår på mitt första möte, så det var ju rätt skönt. trots att de va jätte nyfikna o ställde skumma frågor som knappt chefen fått nån gång! Börja läsa baksidan av kontraktet och ställa juridiska frågor sen o Rebecka fick betydligt mer än ett samtal under den kvällen!

Men ja fick det o nu e det över. min första spärr är släppt! fyra möten till på mån o tis.. sen e det bara o boka, boka, boka!

Baj!


Singel (?)

Nej, frågetecknet står inte för att jag är osäker på frågan, det är väl mer för osäkerheten att säga/skriva det.
"jag är.. singel", det var så länge sedan jag uttalade orden och de känns så främmande att ett frågetecken efter faktiskt är på sin plats just nu. den 28 oktober 2005 blev jag officiellt singel. *suck*

fem år sedan sist. fyra år med samma pojke. min.. eller ja .. min förra pojke. är det ju nu.

o sen när man väl erkänt för sig själv och sin omvärld att det är så situationen ser ut, då ska det tydligen vara helt omöjligt o få en lägenhet. Och arbete då? Ska man behöva förlora allt på en gång?

Snart blir jag antagligen kattlös (ont i hjärtat!) eftersom jag inte kan stänga in dem stackars krakarna i en liten etta som blir mitt nya hem.. ska gå på räd efter en ny familj till de två små liven.. *sakna redan!*

och redan nu är jag som sagt utan pojkvän/sambo/fästman... och en bra vän.. som han faktiskt var/är (?)

inte nog med det krånglar pagoden och jag får inte ens SE på nån lägenhet.. vilket är irriterande då jag är hemlös om tre månader om jag inte får en.. och så har jag dessutom sett en riktig pärla på norr för under 2300. då ska man inte klaga.. om ja nu får det! vilket inte ser ljust ut, som sagt. =/

Får inte pengar förrän i slutet av december, och det då ungefär 3000! enabart...

Vad mer då? Jo mina föräldrar e halvt sura på mig för att jag inte tar vilken lägenhet som helst och dansar efter deras pipa. just nu vill jag dock inte att någon annan ska bestämma. det här är något nytt för mig och jag måste göra alla de viktigaste besluten själv, för att trivas och kunna leva med situationen.

Tips och råd däremot, är varmt välkomna. men inte order..

Usch vad jag klagar, jag ser det själv men ja, ibland blir det så om man inte trivs. om allt går fel. har väl haft turen på min sida, eller nåt. haft honom i fyra år.. men nu vände sig allt och så vips. inte lika bra längre.

Om jag blir hemlös får jag försöka titta med mina hundögon på någon som behöver en inneboende. har någon i åtanke.. får se hur saken löser sig, men det gör den väl som alla påstår..

O så låten med timbuktu "Ja, det löser sig, det gör det alltid, det ordnar sig, det brukar alltid, ja det fixar sig till slut.... men just nu känns skiten sur.. det ordnar sig" (eller nåt sånt)

Hoppet e inte så mkt uppe idag heller men det kommer väl. flyttar från lägenheten två veckor innan alla hjärtans dag dessutom. känns... ja. det känns helt enkelt.


"its a heartache, nothing but a hearache. It get's you when it's too late, it get's you when ypu'r down..."


Ge mig en spark i baken, det behöver jag!

// Förkrossande ensam