nyårsafton ja..

SÅ.. dagen började inte som en bra sådan.. det hela började gå snett redan igår då jag spenderade hela natten (fram t halv fem.. ) o packade om min resväska bara för att få informationrn att packa om då vi skulle använda den tredje resväskan iaf..

under packningen förlorade ja en nagel som ja med snabblim pillade fast uda.. fult så klart. men när de ändå djävlades så fortsatte det samma dygn i samma anda.. då skulle naturligtvis en gå av halvt  en tredje blev även den ditlimmad med ful-limmet.. :(  Igår fick ja även den månliga röda skönheten. mys! *rynka näsa* sittq på ett plan i 12 timmar under de förutsättningarna försöka byta fräshfaktor på den pyttelilla toaletten.. för o inte tala om komma dit, mitt i natten, utan att väcka mina kära medpassagerare... de här ser ja så inte fram emot..


Sen börja far min skrika på mig som vanligt, ja hade ju tagit bort för mkt sv mina grejor o ja va ju värdelös o urusel. till slut kom vi (jag) fram till att de kanske va bra ändå nu när packningen va mer jämnviktig.. inter fick man höra ett ursäkta heller.. ja e ju van visserligen men kan inte låt bli o smärta ändå.. varje gång man e en besvikelse, dålig dotter.. ofta med andra ord. :(

Skulle då ut i solen o ta de lugnt för o komma bort från skrikande far, han följer efter o fortsätter.. ja kände hur tårarna började sakta komma.. ja blink blink blinkade.. skulle samla mig... tog händerna i ansiktet och vad gör ja då? tappar mitt nässmycke.. i gräset! tog nåra timmar o hitta de igen men de va ju iaf bra att ja får hem de överhuvudtaget...

sen ska ja tvätt det sista... vad händer då? lakanet blir som en luddboll.. handdukarna hade luddat av sig.. gr8! efter denna lilla händelse ska ja checka in mig via internet, för att få en ok plats på planet och slippa den akuta stressen på flygplatsen. hm.. right! trodde jag.. får fram en lustig ruta i stil med "nga biljetter beställda.." what the fuck??? tänker ja. morsan har tydligen fått samma ruta.. så nu e man ju lite orolig!! ja hoppas ja kommer hem överhuvudtaget! vet inte va ja ska ta mig till annars...

jaja.. nu får ja hoppas resten av dan går bättre.. har dessutom inte fått i mig lunch ens,. ska äta makaroner t middag här.. men de e inte säkert att gasen räcker.. skulle va typiskt.. jaja. *håller tummarna*

later!

1 day left!

IDAG e de sista kvällen!

*wiie* sista natten i de där knöliga o hårda, helt obekväma saken.. *fniss* inte för att planets stol e så himla skönt, o sen ytterligare en natt icke hemma, hos mormor o morfar.

SEN mina vänner.. ska jag få sova i MIN SÄNG!!*överlycklig* ska bli helt underbart.

kikar på en film på den lilla tvn för sista gången.. *fniss* har packat nästan allt. ja ska hem.. *ler förtjust*

tänker på min lilla gumma! de löser sig ska du se. vi får prata ut ordentligt när ja kommer hem så får du ventilera ordentligt. anyway.. käkar lite popcorn och dricker en pepsi max!

nu ska ja greja lite mer... i väntan på gonatt! ;)

o så ska ja kika om packningen e god, ska försöka komprimera lite.. ;)

//love sick

countdown.. 4 days left!

Om fyra dagar och ytterligare några timmar (förmiddag nu..) på kvällen dvs. så är jag på väg till Bangkoks flygplats.

Gick upp i rimlig tid idag, tänkte mig soool för o bättra på brännan samt att simma.. (urk!) o få de överstökat. De här me simningen har blitt tråååkigare o tråååååkigare!! Det blir väldigt monotomt.. samma sak.. 100 längder/dag har de blitt nu de senaste gångerna bara. ja, för de första dör ja av tristess, sen e de ju kallt så man fryser o för de tredje vill ja inte förstöra mina fina naglar som ja nyss fixat så omsorgsfullt hos en nagelförlängare här... :P

Men som vanligt blir de inte som ja tänkt. mulet e det o lusten t o simma.. borta. men ja ska iaf simma mina 100. fast med "knytnävar" så naglarna kanske håller lite längre.. jobbigare but u know..

Har kikat på ett linne som är av intresse för Frida. Funderar minsann på o köpa. vet inte va de kostar än men såå dyrt an de väl inte vara.. men snyggt e det. *me tycka* ska höra ikväll.. om ja går in t stan, men de gör ja nog. kanske kan simma bara 80 o gå t stan oxå? neej.. får bli 100 ifall gåndet inte blir av..

Sen vill ja inhandla typ tre filmer o lika många cdskivor. Om ja hittar ska de alltså bli 2 av filmerna t A. ;)
Även fast han protesterar :P men e man envis, som ja e, så är man! vill iaf t market oxå, inte vart där på ages.. :( Strosa o se om ja kan hitta en.. väska? en liten bara.. fin liten party.. du vet, inte ens märkesväska, bara en liten fin sak? Ja ska se om pengarna räcker. Kanske bara blir tre filmer, en cd, linne.. o ingen väska. I might se. Hat liksom satt en gräns nu,, måste ju ha lite pengar kvar väl hemma!

Men sen så vill ja ha Nelly Fortados skiva, o även Lindsey Lohan. Har inte hört hennes skiva visserligen, men de vore kul ändå! *haha* jaja.. får se om de blir nån alls.. kanske bara en av dem, eller nån annan?

Film t mig blir my superex girlfriend iaf. sen två t A då ;) Om ja hittar dem. men de ska inte vara nåra större prob. Bara o  hålla tummarna över att de inte e slut! :P Shiiit va trött ja e. Ne... nu ska ja kanske palla mig ner t pooleriet o  ta mina 100 i de kaaaalla vattnet.. *brr* o sen undrar ja varför ja e snuvig? *yiipii* ja lätt o räkna ut..

På återseende!

ärligt


desperat önskar jag, jag önskar att jag inte var så ensam

jag försöker hålla modet uppe. se framåt. vara glad.

men idag är det svårt. Idag ska man vara glad. Det är dagen före julafton. Yiipii.. eller nåt.

nej, känner inte så idag. ärligt talat känner jag ingen större lust över o vara här över huvudtaget. Ingen alls. Nu vill jag bara hem. kanske för att det är så nära nu, en dryg vecka. Kanske för att det känns så långt bort. Det är nära nog att ta på, men tillräckligt långt bort för att inte kunna känna spritt språngande lycka just nu.

O iom att jag fått nån slags nedåt spiral påträngande idag känns de inte alls kul nu. Jag vet ju att det går över. Jag vet ju att det blir bättre. Jag vet ju att det är onödigt o känna så här. Jag vill inte klaga, jag vill inte känna så här. Jag vill vara glad. Lika glad som jag kan vara. Som är så nära, men yet so far away. på många sätt kanske..

Kanske beror det på att jag vet att det bara är att vänta kvar nu. Jag har inhandlat allt. Ja, det mesta. Några småsaker kan man väl få med sig hem förstås, utöver de ja redan har. Nån liten present eller så. O de skulle sitta fint me en liten partyväska hem också, även om de inte blir så, e jag NÄSTAN 100% säker på, trots min förkärlek till väskor. Allt ska få plats också.. Och allt väger juh. 20 kg e redan överskriden för min del, e bara o hoppas att föräldrarna har lite mindre så man inte får betala övervikt.

Ärligt ska jag verkligen försöka gaska upp mig nu. Jag vill inte "må" ledsen. Speciellt inte när ja inte HAR NÅN GILTIG ANLEDNING! Jag kan komma på varför jag e det. Varför de känns så hopplöst och tråkigt o alltihopa, jag vet nog egentligen varför. Men det är ingen giltig anledning! Ingen har dött, jag är frisk (så när som på en tråkig förskylning, men nu snackar ja FRISK som i ingen cancer, ingen hjärnhinneinflammation.. ja du fattar) mina vänner e mig kära (även om de haft mkt o göra nu i jul o inte haft kontakt med mig så mkt på veckor) och jag har min familj i livet.

Vad har ja o klaga över?? Ingenting. Jobb får man ju någon gång, jag har lägenhet. Jag har vänner.. ja allt de där ju. O ändå kommer de där lilla över mig, speciellt nu i jul. Att vara ensam. Själv. Ingen här. Ingen o mysa med, kramas med. Ingen o bara få VARA med. Älskar mina kära vänner. Men de har ju sitt sen på julafton o de följande dagar. De är ju familjegrejor o pojkvänner o de ena med de tredje. Jag hade de så en gång i tiden. Hm.. ja ska inte vara så här nu. Jag SKA INTE. får inte. vad är min rätt till det?

Jag svälter inte, mina barn (som ja inte har..) dör inte av aids. Dumt o förstå?? Jag är OK. Nu ska ja försöka skaka av mig skiten som ligger o trycker på. På både ögonlock och ork. du vet de där helt onödiga tårarna. Den där ovilliga känslan av att gå upp ur sängen.

jag har de ju bra. varför kan inte ja uppleva de då? Jag måste skärpa mig! Fan va jag hatar självömkan. Va e de bra för? Jag e ju för faan inge offer! Blä på mig själv. Usch. UPPSKATTA! de ska man göra. Japp..

Nästa år kanske e annorlunda. Då är de kanske jobb där, o allt de andra bra också. Och förhoppningsvis, om ja får de ja vill, är de nån mer där då också, på julen. Nån o mysa me o allt de dära. Ja ni som vet ni vet ju va jag hoppas på..

Det kan lika gärna vara så att nån BLIR sjuk, att ja INTE lever o allt de där förändras, så såna här onödiga känslor övergår till obefintliga då RIKTIGA behov är närvarande. riktiga problem.

Det gäller att ta vara på dagen. På natten. På all tid. Just nu vill ja ta vara på den med A. *fniss* Men men, tiden utvisar hur livet blir. Hur saker utvecklar sig för A och så.. inge o dalta me ju! Knäppa Frida. Tänker för mkt. Analyserar för mkt. Uppskattar för lite!

Jag ska iaf uppskatta de här nu! Ja ska inte drövla. Jag ska ärligt talat försöka o läsa lite. Tänka på nåt annat. Imorgon är det ju JULAFTON. ja. nu ska ja gå iväg o försöka uppskatta mitt liv lite. Det är livet värt. Fan - rycka upp mig! Det måste ja o de ska ja minsann..

//Heaven

4 dagar

Jahapp.. så var det 4 dagar kvar tills julafton.

känner inte mig de minst exhalterad för de inte, men faktum kvarstår; om fyra korta dagar firar männiksor av alla dess slag jul. Julafton.. hm.

*gäsp* ja.. o så har ja fortfarande omotiverad. igår mådde ja halvbra så ja strunta i o träna- ida mådde ja bättre men fortf. ont i halsen så de blev 100 längder iaf. alltid nåt. bättre än inget...

och jag är så trött idag. vet inte varför. har frysit till o från i flera dar. t.o.m. på mig täcke när ja sover, inte bara "lakan" eller va man nu vill kalla de där äckliga grejen.. *avsmak*

längtar till min egen säng, med mina egna lakan! Mina grejor och mina vänner. Men snart så får man ju allt de dära.. så de e lugnt. så på de viset e ja ju exhalterad inför julafton.. för då e det bara dryga veckan kvar t ja e hemma.

Ne nu ska ja sluta babbla...

hej

nya tag


Ännu en dag i Thailand. Idag är det dock liknande väder som de föregående dagarna här.. dvs. blåsigt och lite kyligt i luften. Börjar kännas att de e vinter! ;) "bara" 24 grader i poolen.

Men efter några dagar av total lack of inspiration and motivation är det dags för nya tag igen. Måste komma igång, vill ju inte faila hela operationen bara för att ja haft några dagars av bristnade motivation.. nene. SÅ de va bara o ge sig ut i stormen o hoppa i poolen för att simma, simma, simma. Blev 100 iaf, och nu väntar jag på att mitt vatten ska koka upp. Ska äta en senare lunch här i Suksabai.

Var inte hungrig vid lunch men blev förskräckligt påmind om mat när australienarn (tror han heter Thomas?) som vanligt tog sin väldoftande lunchpaus vid poolen. O man simmar ju på med den härliga doften av vitlök som sprider sig gör att magen får ett suug som hette duga! ;)

Så nu väntar jag som sagt ivrigt på att vattnet ska koka upp.. efter lunchen ska ja skita i blåsten igen o hoppa i den där kalla saken o simma mera. Inte ge upp vet ni. Tänkte att minst 200 måste ja ju göra ida. Minst. Helst 300.. blir säkert nånstans däremellan tror jag.. kanske 230-270.. lutar nog mer åt det första dock. Bristande motivation gör att de inte är så kul som man vill att det ska vara.. men det gäller att aldrig förlora hoppet. Man måste kämpa på!! Det finns inga hemligheter, inga knep. Är du nöjd med dig själv nu? Bra om du är det, om inte; GÖR NÅT ÅT DET!

Så.. det är vad jag gör.. när det sviktar är det enkelt; vill jag gå tillbaka eller stanna? nej. då är det bara o fortsätta. det är valen. göra eller inte.. ganska svart på vitt faktiskt. klart man får ha undantag. varav de två senaste dagarna här, men nu går de inte längre.. nån måtta får de vara faktiskt. och vill ja nå mina -10 innan de här två veckorna e slut e det bara o simma på. skulle ju sitta jääävligt fint med -11 så det är bara o kämpa.. :P (ursäkta svordomen)

*tihi* wow.. vattnet kokade! *s* hade i makaronerna.. BARA 12 minuter kvar. sen får ja äta! *wwiiiee* shit.. magen kurrar värre än kissarna. ;) inte för ja har några längre.. :( de saknar ja såå oerhört mkt. mina små bebisar.. *snyft* R.I.P.

Kanske ska ta o läsa lite nu då. Har fått tag på en enormt tråkig bok.. vill aldrig ge den tid.. man vet innan precis vad som ska hända, känns det som, vilket är oerhört tröstlöst. Men.. ja ska försöka ta mig igenom den, vem vet, det kanske ligger nåt bra i den till slut?

Jaja.. ha det bra alla; och glöm inte att ta nya tag!

Så länge det finns liv finns det hopp..

/Heaven


----

uppdatering; blev INTE minst 100 till..  o def. inte 130. :( MEN j ja gick till stan (cirkus timme) o runt där en massa.. o sen när ja kom hem gjorde ja 70 längder. tycker de inte räknas som fusk då när ja inte tänkt vandra t stan innan ja skrev de.

Tycker faktiskt de räknas som duktigt till o med! ;) ja menar.. kund eju struntat i längderna helt när kl var kvart i nio halvstorm o iskallt vatten.. men ja kämpade tappert o simma 70 iaf. men nu fryser ja istället.. jaja. det var de värt!

imorgon ska ja såå väga mig! :P

ha. ha. ha!


händelselöst

Vet inte varför ja får för mig o skriva här hela tiden. Jo det vet jag. Och det har ja ju skrivit förut också.. Det blir liksom en tömning.. men hur som. idag är det ju helt onödigt o skriva här juh!

Har inte hänt ett jota. Naada. Eller? Jo.. lite. *s* Pinglan svara på mitt sms att den 20e e hon ledig! (jan) så nu ska man höra me resten .. om det är nån mening med den 20e bokning.. kryss kryss! *s* fan va kul..

ja e alltså inte ledsen ida eller nåt. det har bara inte hänt så mkt. ja har simmat mina "minimum" 100 o sovit ut på eftermiddan.. ja menar. sov nästan inget i natt.. sen åt ja o nu sitter ja här. inte så mkt o skylta med.. med andra ord. :P

FAKTUM ÄR, att trots min händelselösa dag är jag glad.. *s* Jag är faktiskt det. inge konstigt o va glad men dagar som dessa brukar ha en förmåga att deppa till sig. Men så tänker ja lite.. *s* och kikar på en pic på datorn.. sen e dagen braa.. oavsett liksom! *fniss*

Har kikat om de har Ipod Nano här nere.. inte hittat. *hm* ska visst ta mig en titt på Market Village nån da igen.. noga noga lusleta efter en! :P måste ju se va de e för priser här nere.. mobil o sånt e ju lite billigar emen skiljer inte så mkt. bättre skillnad på datorer tror ja.. ? Ja e ju ingen expert på sånt där så svårt o jämföra.. *s*

Vi fick en himla billig canon skrivare här iaf. mor o far köpte igår.. gick väl på drygt 300 o skriver ut 55 sidor i minuten o bra kvalité på foton står de att de e oxå. kanske e nåt? duger här iaf.

Såå skönt o ha ett hem nu iaf! verkligen.. även om de är tillfällig lösning är ja mer än nöjd med den nu.. *nicka* kunde blivit MKT värre! ;)

Så nu e det jobbsearch.. nån som har nåt till mig? PLS?? Skulle vara evigt tacksam! *s*

Ja.. sen e ja ju glad för o ha liksom bestämt lite preliminärt ett sthlms åka datum.. *tihi* den femte januari kommer ja va i storstaden o ha de huur mysigt som helst! tattoo kanske? :P får se om pengarna räcker t det med fler sthlms besök inplanerade, kryssning, flytt o annat påhitt hemma! ;)

Puss på er glada.. resten; gaska upp er!   ;p

soonSnart mina vänner! *s*

snart är det lucia.. imorgon faktiskt! *haha*

snart är det jul, snart är det nyår

och SNART kommer jag hem! *hihi*

då blir det o träffa alla underbara människor där hemma.. o ja längtar så! MYS! Pinglan.. vi har ju lite o ta igen.. *fniss* tänk - tv-shop! *s* o sen ska man upp t sthlm till en annan tös! blir kul.. e ju verkligen på tiden! och börja träna med Sanna e ju också nåt o se fram emot! O en fika eller nåt med F vore ju trevligt!

... och så ska ja minsann se till o få träffa A också.. *fniss* de e ett måste!

sen kanske livet kan börja gå till lite mer som vardag.. men trevligare vardag än innan ja åkte. för då är det 2007 och året då Himlen kommer få livet på topp! *ler* o det, mina vänner, ser jag fram emot!

Idag så har ja simmat lite.. tog en 100 på förmiddan. men så kom ett stort gäng o störde.. de var väl kanske redan vid 75 så de va inte så kul o försöka slutföra det hela när de kastade bollar, hoppa dök o grejer utan minsta hänsyn till lilla mig.. men ja envisades o gjorde klart mina 100 iaf! *lipa på dem!*

sen blev de soleri i nåra timmar.. tror minsann ja fick lite färg iaf! *hihi* trodde ja inte kunde bli nå brun.. :( men kanske ja kan! *hoppas*

o så på eftermiddan blev de 100 till.. o på kvällen en 30. hade ju inte så mkt o göra så det blev liksom dagens sysselsättning! men far min överraskade mig faktiskt. han brukar inte ha världens bästa minne men igår så råkade ja nämna under mitt hopp-pass att ett hopprep vore behändigt o roligt som omväxling, så idag kom han hem med ett! *s* nice nice.. inte provat det än dock för ja har lite känningar efter gårdagens pass så ja väntar m det tills imorgon...

på tal om far min så tror ja att de kanske löser sig ang. de där med alkoholen. ja tror han förstått att han har problem.. i söndags kom Göran och det blev partaj för morsan o farsan.. men an blev riktigt stup. och det var söndag.. inte för att han hade varit nykter på lördagen heller.. eller nån annan dag de närmasta månaden.. men som sagt, inte full, men inte nykter heller..  hur som helst.. i går då så drack varken mamma eller pappa öl. blev riktigt chockad.. sa till de att ja tyckte de va trevligt o se..

o idag till min förvåning, ingen öl heller.. dock en väldigt konstig far.. ant. så börjar abstinensen sätta i nu.. det är ju verkligen ett tecken på att de e seriösa problem här, vilket inte gör mig glad.. så klart. men tydligen så har han sagt t mor min att nu ska han sluta dricka öl på vardagarna.. jag pustade ut minst sagt.. men sen blir man ju lite orolig genast när han tydligen har sbvårt o trivas med tillvaron utan sin öl. han blir sur o irriterad och arg.. typiska tecken på att han inte har ett normalt förhållande till alkoholen.

hur som helst så verkar morsan inte påverkas av sluta öl drickandet.. inte så där iaf. kanske hon e sugen men man märker ju def. tydlig distinkt skillnad.. gör mig ledsen o se att han inte har tagit itu med det tidigare och nu tydligen inte vet hur han ska greppa problemet utan att förrlora trivseln med tillvaron..

jag tänkte lite på mig själv när ja försökte sätta mig in i hans situation.. för några år sen hade ja enormt svårt o se på film utan o äta nåt.. helst skulle de va nåt gott. chips, godis, popcorn.. nån macka.. sött o onyttigt. kom fram till att ja ant. had enåt slags sockerberoende och när ja sen skulle vänja mig av med skiten så var ja kanske inte heller på min bästa sida.. man va ju sugen konstant o tanken på goda sötsaker tog över vardagen... men gud va härligt det är nu när man kan kontrollera det. med måtta. ibland kan man givetvis frossa.. men det är skönt o inte ha det där "måste ha nåt" suget framför filmen.. även om ja fortf. tycker de e trevligt me nåt o smaska på e det inte en sånt nödvändigt attribut.. ja ni förstår säkert?

givetvis kan de här alkohol suget vara värre.. jag vet inte ritkgit hur långt de har gått o de oroar mig det med.. men det ser ju ljust ut att han har förstått nu iaf.. alltid nåt positivt! ett framsteg..

nåt som känns bra i allt ihop är iaf att ja verkligen känner att ja kan prata med några människor om det här.. det känns inte som att ja måste dölja allt. jag har mina underbara vänner o PRATA med. få råd o stöd. ni är värda allt och räknas in som familj i min bok! love u all!!!

ta hand om er därute..

på återseende

tihi

snart e de jul. och ja e här.. *s* en varm jul igår.

och det känns rätt.. men jag har en känsla av att nästa jul blir juligare än juligast iaf. o då vill ja ha snö! :p mysjul.. tihi!

*fnitter* lyssnar på "the rose".. fan va nice den e!! *ler*

ingen solning dirket ida heller.. får la simma på ist.. *jope*

sitter o ler här för mig själv.. känns rätt bra. tre veckor kvar minsann.. *s* then I come home.

och under tre veckor.. de e lång tid. men ändå kort.. en vanlig semester kanske innehåller två.. utomlands. så nu får ja minsann tänka mig som en riktig turist! *fniss*

lalalaaa... life is good.

ne nu ska ja ta o lyssna på den här låten en gång till, sen e det dags o le lite i poolen..

bye! *fniss*

.......................................................

de blev iaf värt o hoppas lite.. *s* solen tittade fram efter allt och jag fick en stund o steka på! *fniss* Ida e bara en sån där dag.. ja gör inget direkt.. känner inte för o göra nåt heller.. ja bara går omkring o flyter..

vandrar på moln eller vad du vill..

*s* glad e ja iaf. lättare  mig.

nu så ska ja vandra vidare..

*tihi*

molnen kanske skingras after all..

*s* tjoho!

jaha.. en ny dag. snart e klockan filmdax också.. och dagen till ära så har jag köpt glass, men inte vilken som helst, utan Ben & Jerry Glass! *s* ja har ju inte ätit nåt extra på många många veckor nu så ja tycker ja förtjänar det. sen behöver ju kroppen en chock ibland oxå.. o ja e så glad över självea vetskapen att ja får äta glass idag så bara det är värt det! *ler*

hihi.. utöver det så har de inte hänt nåt speciellt ida.. var uppe sent i natt dock. pratade med A och lite med F.. *s* och med kusinen M också! han va så go! Erbjöd mig o få slagga där efter krogen om ja behövde nån gång! *en riktig pärla!*

o A tyckte ju visserligen ja skulle bo hos honom, men de e ju LITE väl långt kanske.. ;p

men tanken är väl och uppskattas grymt mycket! *s*

ja de ser ljust ut iaf.. om tre veckor e ja på väg till sverige o innan de ska ja försöka shoppa på mig en buddha figur, två gigantiska kuddfodral, (o kanske nåra små? :p) ett bälte, en same same t-shirt och lite presenter till de som ja inte hunnit med än där hemma! *hihi*

simmade lite ida fast de skulle vart min "lediga dag". först va de tänkt o gå till stranden o sola som en dåre.. *s* men de va tyv'rr inte möjligt ida upptäckte ja först där.. vågorna gick för högt för o kunna ligga.. så de va bara o vända. o väl hemma var molnen där o häägrade, så ja tänkte att ja kunde få vila kroppen imorgon istället o körde iaf 100 för o inte tappa allt.. :p

hur som- de känns som det finns hopp. *hihi* Kusin M var så rolig och försökte få mig o gå med på att ALLA killar var intresserade av antingen teknik, sport eller bilar.. men sen erkände han ju själv att han inte var det.. så de måste ju finnas hopp? *hihi* han e tydligen inne i o prata filosofi. o de tycker ju inte jag är helt fel jag heller.. och eftersom han beviserligen har flera manliga vänner som tycker om samma sak var hans teori rätt långsökt.. men han ändrade sen sitt uttalande och gick över till att NÄSTAN alla killar hade just dessa intressen som de enbart ville prata om!

*haha* ja har ju träffat på flera som har dessa intressen .. OCKSÅ.. men faktiskt har fler sidor än så.. dvs. man kan tycka om sport OCH filosofi.. eller vara intresserad av teknik OCH ex. att diskutera ..

men de där tror ja nog löser sig till de bästa! de känns som om livet eju idag. o "så länge det finns liv finns det hopp". bra ordspråk det dära.. *s* har börjat ta vara på de allt mer. *hihi* ja har väl alltid haft hopp men ibland e det inte lika lätt o vara glad..

från igår så har ja nog varit extra glad.. konstigt egentligen eftersom aj fick reda på att ja ant. kommer bo i en källare nåra månader tills ja får en lägenhet. o va inneboende e helt ok, men man vill ju inte vara t så mkt besvär! det är mest det.. men A fick mig o bli lite glad iaf. o de e ja tacksam för! *ler*

Ta hand om er nu.. O pinglan.. "We will servive" -bara tre små veckor kvar nu! *wiie*

Pussen

eftertanke

uppskatta dagen som är.

igår hade jag fruktansvärd huvudvärk och även magvärk som inte gick äver förrän på kvällen ( den hade jag dock haft konstant i 4 dar). När allt släppte var det som änglarna i himlen (mig) sjöng ljuva stämmor..

men man glömmer snart att vara tacksam för de små sakerna. tar ofta för givet saker man borde uppskatta mer. som att vara frisk. eller om man har ett jobb, bil, ett hem.. allt sånt där uppskattar man inte länge innan de glöms bort. eller att man har nån att bry sig om..

det sistnämnda har jag dock inte tagit för givet på sista tiden.. ja de vet ja inte om ja nånsin gjort.. *tänker efter* nej.. de har ja inte faktiskt.. och nu när det fattas känns det rätt tomt.. skönt är dock att man har lite annat o tänka på nu,. tittar på lite arbetsmarknads utbildningar som ja tänkte att man kunde ta om de kniper (ser ut o knipa..) då har man ju iaf ett jobb nästan säkert när man e klar, vilket skulle vara enormt skönt. en trygghet.

läste en blogg idag som F hade skrivit. Den var verkligen mitt i prick och fick mig tänka ännu mer på den underbara tvåsamheten som jag saknar.. vara förälskad, bli kär, att älska någon.. se på en person o fyllas av värme och glädje - men framför allt Lycka. Vara så där löjligt kär att man inte kan sluta le.

Kunna stå och håll om varandra och känna trygghet, även om det åskar. känna det inre lugnet som man upplever när du bara är, med den som betyder mest. Aldrig tröttna på o se på honom (eller henne) när han sover eller tittar på tv. *tomrum*

de närmsta vännerna mina har sitt på "det torra".. de har sin livskamrat bredvid sig.. och jag är verkligen överlycklig att de har hittat dessa människor som förgyller deras vardag. Jag älskar mina vänner.. och önskar dem allt gott i livet! jag missunnar dem inte en sekund av lycka.

För mig så e det dem som är ljuset i vardagen.. blir lite missriktat ibland då de givetvis vill umgås på tu man hand med deras älskade.. på de speciella stunderna i livet. o på de ensamma lördagarna eller andra dagarna, när man sitte ri soffan o kurar.. då är det inte ovanligt att en tår kryper sig fram..

men hur som helst. de e saker som ja saknar.. men ja lever givetvis utan dem. ja e en ganska stark individ o klarar mig utan en partner. ja kan leva o vara glad o lycklig. men det gnager ändå där i bakhuvudet.. att visst vore det mysigt o vara så där riktigt uppfylld av lycka.. bara känna att "det här är vad livet är till för" - att leva det. at tutforska varje millimeter av sig själv och någon annan. av sina vänner o bara få känna total frid..

ne.. nog om mitt känslosnack här..

Vet inte vad som flög i mig.. måste ta vara på dagen.. ta vara på att ja e ensam.. *nicka* som ja själv säger.. ska ja. nja.. *rynka pannan* frågan är om ja inte kan njuta av de bra stunderna.. o faktiskt få vara lite ledsen ibland. då uppskattar man de bra stunderna sen.. eller nåt åt de hållet. eh.. nu ska ja ge mig!

vidare mot city ikväll för en måltid och provning av levi's jeans. sen blir de hemmåt.. för lite eftertanke eller rreflektion. en sak som är säker är iaf att jag verkligen uppskattar mina kära vänner! Speciellt du, Pinglan. Du är guld värd och kommer alltid betyda mest!!

Pussen

really concerned..

ja har väl tänkt på det en del nu här borta... men det är först nu jag säger det högt. jobbigt o ha de inombords själv och dessutom behöver jag stöd i frågan. hur jag ska hantera situationen, för de sätt jag provat har inte blivit så bra mottagna..

jo saken gäller mina föräldrar.. de har alltid tyckt om o ta en öl till bastun.. typ mellanöl, ibland starköl. men de brukar räcka med en eller max 2 per dag vilket jag inte tyckt varit så anmärkningsvärt..

här nere har de dock börjar dricka öl redan mitt på dan.. ibland redan på förmiddagen.. men oftast brukar mor min skjuta upp det till eftermiddagen iaf. och i stort sätt varje kväll åker spritflaskan fram... eller ibland dricker mot vin.. de är inte så att de blir sludder fulla varje kväll men visst är de påverkade.. o faktiskt både igår och nu, idag är de lite väl påtagligt onyktra för att vara vardag..

jag har tagit upp saken flera gånger lite milt.. dvs frågat om de inte ska ta o tänka på o inte dricka varje dag och så men reaktionen är inte så kul. de är vuxna o bestämmer själva, de ha ringet problem. men som igår .. när min mor blev full. säge hon själv. "det är inte lätt för dig, gumman. två föräldrar som e halvalkisar.. ja eller hel kanske.." sludder. mm.. de e inte normalt o dricka alkohol varje dag, whiskey, gin, sprit eller vin och öl.. inte allt på en gång men nån sprit sort o öl är det i pricip varje dag..

o ja vet inte hur jag ska göra för o få de förstå att de e ute o halkar på hal is.. mamma o ja har märkt på pappa också att han är mkt mer oförsiktig med öl o att köra moppe/hoj. vi har ju köpt en och nu är det inte heller ovanligt att han tar en öl o bara en timme efteråt ska han ut o köra.. o de e starköl de här. han säger att de inte är så falrigt, för procenthalten som är olaglig här ligger mkt högre. försökt förklara att de inte handlar om det. om man får sämre reaktionsförmåga o de dårarna här kör som idioter är de väldigt lätt o råka ut för en olycka.. speciellt för min far med hans dåliga syn redan innan (glasögon vägrar han köpa, har bara sina läsglasögon trots att han vet mkt väl att han verkligen behöver vanliga).

Ja iaf så vet ja inte hur ja ska gå på det här problemet o få respons.. att de lyssnar på mig o bryr sig. oftast tycker de inte det är så farligt o dricka lite på kvällen. men det kanske ÄR jag som överreagerar? Ja.. hur som helst så e jag verkligen orolig.. för hur de kommer sluta om de fortsätter i den här takten. :(

Som nu när ja gick hem från poolen (hade simmat en 110 längder, gjort lite andra övningar) och möter de stå där vid kröken till poolen. de skulle kolla så ja inte hade drunknat eller nåt sa de.. de hade alltså gått inte ens 1½ timme sen jag gick och de båda halvsluddra o stank sprit.. va ska man säga då? hur ska man reagera?

jaja.. hoppas ja bara tar i i överkant med mina tankar..

//heaven

monolog

I väntan på att huvudvärken skulle försvinna, satt jag (som vanligt) och tänkte.. använde huvudet där uppe ännu mer.. Gud vet om de gjorde nån skillnad, men de skulle jag inte tro har nån påverkan på värken..

Jag fann mig själv som många gånger.. med en inre monolog. oftast sitter ja här bara o pratar med den som vill lyssna, eller kanske emst för o skriva av mig. för o få ut det som är här inne nu när ja enbart sitter med monologer känns det skönt o få dela med sig av nåt nångång. ingen behöver läsa det, ingen behöver förstå. ingen behöver tycka att det är intressant. utan de är bara jag som skriver. du är välkommen att läsa men ja skriver inte för din skull.

ja skriver för mig. det kanske blir annorlunda när ja komme rhem o har andra o lufta med. andr ao ventilera mina inre monologer, skapa DIALOGER. det brukar bli en annan sak då. man skriver på annat sätt. med annat syfte. för att få ur sig sina innersta tankar.. några väl valda ord eller emellanåt bara vad som skett under dagen, lika ointressant som nu med andra ord.. ja eller de beror ju på. ibland händer det ju faktiskt intressanta saker. :P

här borta har de dock varit lite lågt på den fronten.. men de e en tid man måste ta vara på. som med allt annat. fick nog reda på ett o annat om mig själv här nere ändå.. sällan man har på sig nästan tre månader bara för o tänka.. i princip. man kommer fram till en del lustiga o ibland oväntade saker..

ohh.. att inte huvudvärken kan försvinna??

hur som, satt således o förde den här monologen.. som så ofta sker.

hur kommer det sig att en sak kan verka så vackert i en persons ögon, och i en annan är det fruktansvärt? är det bara olika referensramar eller finns det annat bakom det? symbolism.. arv o miljö. hm.. ja menar. en symbol kan betyda olika saker för olika religioner eller länder. eller för olika människor. det beror säkert på hur man växer upp, i vilken miljö, hur man uppfostras - vilken bakgrund föräldrarna kommer ifrån, hur personens egen bakgrund yttrar sig i nutiden och vad man umgås med för människor..

allt har säkert påverkan.. det är ju bra att alla inte tycker om samma saker.. hur skulle världen då se ut? men det är fachinerande hur jag kan se på samma sak som någon annan o ha en helt annan uppfattning. Vi båda kan ha bra argument, ingen har fel men vi tycker kollosalt olika. jag tycker dock det är väldigt intressant o höra andra sidan från mitt eget tycke.. älskar o argumentera. diskutera. förstå andra.. det är underbart o få sätta sig in i motsidans argument o kunna se dess poäng men ändå ha tillräckligt med egna argument för att kunna stå fast vid sitt eget val.. sina egna tycken. man ska dock inte vara sen och ändra sig om man inser att den andra sidan faktiskt har rätt.. ja menar. jag så som alla andra, är ju inte mer än människa.

man kan lätt ha en uppfattning och vara "hemmablind" inte se nackdelar med den åsikten eller få svårt o se fördelar med motsatsen. det är just därför ja tycker om o diskutera. det öppnar världen för nya argument, nya tycken. ändrar kanske en uppfattning eller så har ja bara fått en djupare förståelse för motparten. inte fel det heller..

nåja.. nu skaja ta lite mer vatten o lägga mig ner en stund. nog för den här gången!

ciao

lär jag mig aldrig?

tänk att ja pratar en himla massa.. men lär jag min någonsin av det jag själv säger?

*knäppo - pekar på mig själv*

ja säger att de aldrig blir som ja tänkt, ändå vaknar jag varje månad med nån slags plan för dagen.. som ja klurat på dan innan eller som ja kommit på under natten. de mornar det är tomt bildas planen då.. men ändå kan jag inte låta bli o bilda den. fast ja vet att de inte är säkert att de blir så! som igår.. ska gå upp tidigt idag o simma..

mjo visst. vaknade kl 07.30 med jordens huvudbank. inget läge till o simma direkt. somnade om till kl 10. banket satt i men kan ju inte sova hela dagen.. så givk upp. käka en yoghurt och satte mig här. dricker en massa vatten nu ifall det är pga vattenbristen huvudet vill agera jordbävning.. kan vara lack of sleep in combination of lack of water.. tror nästan det.

ännu en sak som ja måste ändra på.. sova tidigare. försökte ändå igår. gick redan kl halvåtta o sussa lite. men de klart de inte gick. alldeles för tidigt. så eftersom ja vilade då kunde ja ännu mindre socva sen.. *osmart* ja.. tänka det e ja bra på.. sen hur långt tanken går varierar oerhört. *suck*

men men. de e bara o ta nya tag när man inser hur mindblowingly wrong man agerar ibland.

*gäsp* mor o far ska ut t huset idag.. stefan skulle visst ha kommit dit så d kan ju va borta ett tag, innan ´har vi bara haft kontakt här med hans fru, Ladda, som äger marken där borta. Han e givetvis med i kommunikationen via mail men vi har aldrig träffat honom förut. de får de säkert bra..

ne nu ska ja ta o läsa lite mail!

ciao

singing in the rain!


ja ida kände ja för o spexa till de lite.. de spöregna där ute så ja drog på mig bikini och satte på lite bra musik.. ut på gräsmattan/uppfarten o dansade/sjöng.. de va helt underbart!

helt klart under kategori crazy.. ;) så de va väl dagens höjdpunkt! *s*

e väl en liten fnitterticka ida.. vet inte riktigt nån anledning för inte mkt har gått min väg idag. men ja de e väl de att positivteten tar över mig? :P hoppas de iaf? *fniss*

ne nu ska ja kika här lite till sen blir de säng o bok. ska upp i rimlig tid imorgon så man kan simma en del innan det blir för varmt! blev ju inte så mkt idag.. så de får man ta igen imorgon! *s*

pussen

typiskt!

jag anar att min poisitivitet jag försökt löpa ut hela dagen inte gav så mkt trots allt.. tyvärr. men de e ju en ny dag imorgon att prova teorin på! ;p

skulle - igen - prova med o simma i poolen - vad tror du sker? Jo den är avstängd.. *hurra!* tänker man då när man precis ska ta sitt dagliga motionspass.. svettig som sjutton e man oxå så o ställa sig o hoppa e inte direkt motiverande, men får nog försöka göra ett försök ändå! tänker inte sluta bara för att saker går emot mig.

vore ju dumt! o sumpa hela grejen menar ja.. men om inte det går vägen finns ju alltid morgondagen. som sagt. hm.. kanske ska ta o inviga mina nya shorts o dansa lite iaf. styrka o dans.. mjo. inte så tokigt iaf kanske. om man inte vore så trött bara.. *gäsp*

ne nu ska ja hjälpa far min med sin nya mobil resp simkort. det tekniska är inte hans starka sida..

ciao!

poolenpoolenhär e man i poolen iaf! för några veckor sedan.. :p ska försöka ladda upp en presentationsbild också men de verkar inte gå som ja vill med o ladda upp bilder! har försökt o flera dar men de strular med det här internet, så jag blev väldigt tacksam nu när det gick! :p

ne nu e de poolen nästa - u c me!

bye 4 now

tankar

hm.. har suttit här o funderat lite.. lyssnat på musik, fått inspiration, eller kanske bara vandrat på i tankarna som vanligt..

livet är bra konstigt. det gäller o uppskatta varje sekund.. snart kan det vara över. hela livet i spillror är inte samma som att det är över. när livet inte längre finns kvar.. DÅ är det över..

så enkelt men så svårt att greppa. man kan förstå det i teorin, frågan är om det är så enkelt väl i verkligheten. om det är nåt som går att smälta. egentligen är det jag vill säga väldigt simpelt. "ta vara på dagen" eller enkelt "Carpe Diem!" det kända men ack så bra uttrycket.. har väl inte för intet blivit berömt.. ^^

att en dålig dag eller vecka eller månad kommer.. ja de är det man måste ta för att uppskatta det som är bra i livet. ta vara på den tiden är också viktig. att göra det bästa av den tiden och se framåt! :p det är lätt o prata för andra, men gör man det själv? hm.. ja försöker. men som sagt. ska bli bättre på det! *lova* annars får du skälla på mig!! :p

ne nu ska ja ta lite köttbullar! *s* yummie..

c ya later

som vanligt

ja de hade man ju kunnat räkna ut! :p
blev inte sm ja hade tänkt, som vanligt..

en timmes promenad, inte två för de blev lite stora köp (toa pappers bal o sånt) så de vill man ju inte släpa på hem, vi tog en tuktuk.

o väl hemma var de fullt i poolen så nåt dopp har de inte blivit än heller. får vänta tills senare med mina simtag idag! :p

va hade fått en vattenläcka i huset igår! wichai fick komma o laga ida.. men nu är det klart. skönt att de inte va nå större fel.. bara nån slang som va gammal.

slutat regna nu men e oerhört kvavt ute.. blir säkert åska ikväll, eller kanske om nån timme. de känns som de o det är ju inget ovanligt här heller. men åskan e inte som hemma när de e vis havet o dessutom i detta klimatet.. de blixtrar alltid oerhört mkt och åskar lite mindre. här om dan var de dock ett helt muller precis vid huset.. lite otäckt när man inte kan gömma sig hos nån! men de där får man lov o klara av själv numera. o de klart man gör de också.. *nicka* handlar mest om vana. nya vanor i detta fallet..

förresten! mor o far fick plats på planet så ja slipper åka själv! *s* så skönt då får ja med mig alla grejorna oxå då kan de ta 40 kilo åt mig! *asg* själva ska de ju va kvar här sen.. så de behöver inte me mkt hem.. :P man får ju vara strateg ibland... *s*

fortfarande såå bra platta de dära.. "all the right reasons" e definitivt värt en titt.. *rekommendera*

mor gör köttbullar idag! *s* faaasiken vad gött. vi har inte hitta så mkt köttfärs här men nu gjorde vi det. ska bli mumsigt.. synd att de inte finns lingon här dock.. *sakna*

o kållåda skulle va såå mumsigt oxå! om ni nu vet va de e förstås.. e ju halvfinne så de e en finsk rätt. asgött! speciellt om mamma gör den.. :) de är inte som kålpudding men de e nåt åt det hållet.
fast tusen gånger mumsigare så klart!

va inne på levis o kika ida.. ska minsann in där o prova innan hem.. kul de vore o få med sig nåra såna hem t bättre pris.. men de visar sig d.

köpte lite underware ida iaf. fanns ju snygga t extrapris ida! fr 160 baht t 40 baht.. lite skillnad de! ja menar.. 8 kronor eller 32.. *yepp* så gjorde man ett klipp! *s* blev dock bara 4 par för man vet ju inte om de passar.. trosorna alltså! bhar e väl typ omöjligt här.. de e så extremt små.. man undrar var alla storbystade thailändare får tag på bhs.. syr de upp eller? ;)

jaja. kanske hittar nåt en da.. nu ska ja försöka skicka iväg tackbrev t luutravel för hjälpen o höra hur de blir m ev. nya biljetter o så!

på återseende

//heaven

Upp och ner

Idag är vädret inte så toppen.. mulet o småduggar lite. men jag e nästan himmelsk ändå! ;)

visserligen har ja ont i magen o allt.. men-har gått ner i vikt! *wiii* äntligen har de vänt igen! *s* såå skönt o se. *nicka* så ska gå till stan o hem idag.. 2 timmar cirkus. och givetvis ska ja simma lite också! vet inte hur mkt idag dock.. kanske nöjer mig med 100 med tanke på vädret.

shit.. e såå sugen på glass, choklad o popcorn, en bra film o bara kura. speciellt i detta väder.. *mena* men inte samma sak själv. ska inte äta nåt sånt iaf.. men om ja skulle blir de till helgen. usch va hungrig ja e! frukost nästa..

kramisar

tråkig början

tänkte skriva in ett par gamla bloggar fr den andra lunarn här så ja slipper spara den pga det!

here it goes!

den här ville jag iaf ha med..

Tis 21 nov 12:28 : nattens tystnad

Av en impuls skapad av konstant vridande och vändande i sängen, gick jag ut i vardagsrummet, och med enbart nattlinne som klädsel låste jag stilla upp ytterdorren..

Jag klev ut på trappen och hälsade på prinsen och hans vänner, gick ut på uppfarten och såg upp. Vad min blick mötte är en magnefik syn.

En stjärnklar natt.

Förbluffad står jag där i mitt nattlinne och ser detta mirakel.. Jag tar ett djupt andetag.. Lyssnar till syrsornas läte och ett svagt burrande av ACn som surrar i bakgrunden. Jag hör nattens tystnad..

Sakta förflyttar jag mig till baksidan av huset där en solstol i korg lämpligt står placerad. Utan närmare eftertanke lägger jag mig ner.

Med vidöppna ögon ser jag natten i sitt esse. himlens skiftande natur visar en av sina sidor. Det är nu jag än en gång blir förälskad, Det är nu jag är helt ensam. Det är nu jag är fri.

En ljuvlig tanke fyller mig totalt. den vidundliga synen från ovan är så mäktig och fantastisk.

Får mig att tappa andan, hänförd och fachinerad.. imponerad och tacksam.

en magisk afton........ en sömnlös natt. harmoni

känslan av att ett lugn infinner sig, stressen försvinner, problemen löser sig, helheten finns där. lycka.

Frid..

Jag känner mig som nattens drottning.Varje gång förundras jag och varje gång förstar jag. Varje gång finner jag min ledstjärna..//Himlen

slut

nu var filmen slut..

o visst hade ja fått ett mail.. från de ja va nervöst ang, det alltså. och jag .. tror det va bra (?) väldigt kort o ja vet inte riktigt hur man ska tolka de men de kan ju inte va alltför negativt iaf. där ser ni!

nu börjar ja med analyserna igen.. :( *skärpning!*

andas ut.. lyssnar på nickleback.. himla bra faktiskt.. *nicka*

nu e de bara o vänta.. eller ska ja gå t sängs? läsa en bok.. mjo.

om en stund.. lyssna lite till.. titta runt tills ja tröttnar..

-låten far away e underbar.. repeata. *ljuvligt för örat*

savin' me är inte heller pjåkig.. *drömma* "  "Savin' Me"

Prison gates won't open up for me
On these hands and knees I'm crawlin'
Oh, I reach for you
Well I'm terrified of these four walls
These iron bars can't hold my soul in
All I need is you
Come please I'm callin'
And oh I scream for you
Hurry I'm fallin', I'm fallin'

[Chorus:]
Show me what it's like
To be the last one standing
And teach me wrong from right
And I'll show you what I can be
Say it for me
Say it to me
And I'll leave this life behind me
Say it if it's worth saving me

Heaven's gates won't open up for me
With these broken wings I'm fallin'
And all I see is you
These city walls ain't got no love for me
I'm on the ledge of the eighteenth story
And oh I scream for you
Come please I'm callin'
And all I need from you
Hurry I'm fallin', I'm fallin'

[Chorus]

Hurry I'm fallin'

All I need is you
Come please I'm callin'
And oh, I scream for you
Hurry I'm fallin', I'm fallin', I'm fallin'

[Chorus]

Hurry I'm fallin'  "
nu ska ja återgå..

ciao

melon mani!

ja ni läste rätt! :P

tror ja har fått melon mani! ja har försökt käka det nu i två dagar men market village måste sälja dålig sådan. bättre o köpa på marknaden! de ksa ja minsann se till o få gjort imorgon!

e ju massa me hungrig så ja skalade en morot som ja käka istället.. ja har ju inte äti asmkt i da direkt.. de e lite i taget du vet. men  nu e ja magknarrig. :(

jaja.. kikar på mr & mrs smith! den e ju bra men skulle va mysigt me sällskap! *s*

jaja.. åter till filmen!

waioo..

nada

ingen har fortf. hört av dig. haha. visst e ja otålig? ;) ne men ja lyssnar på lite musik. filmen åker fram strax!

köpte nåra skivor faktiskt.. bl.a. nickleback och justin timberlakes nya futuresex. sexy back e faktiskt bra.. även om han aldrig kan bli sexy! :p

tänkte att man kanske ska dra ner på stan själv imorgon om pärona ska sitta här o glo. kan man shoppa lite fritt oxå.. *bra idé!* kanske nåra skivor till o nåra solisar, fast ja köpt så många. de e så fina! :)

sen e de lite presents oxå, A har jag inte köpt till.. sen fyller kusinen år och mommo o moffa ( old nic) inte heller köpta.. ja har ju lite tid på mig juför sig så ja får la se.

tjong!

ingen melon

blev ingen melon efter simningen.. simmade gjorde jag dock! 100 blev det denna gång.. sen duscha, tvätta rufset och klä på sig. sen for vi iväg till stan. käka risboll me lyckling.. ;)

efter de gick ja på jakt efter underkläder, men allt e så sått här om man inte vill ha tant trosor så de gick inte ida. får bli imorgon eller i övermorgon på market village. *nicka* hittade dock en JL tröja t hemresan samt ett par adidas 25 anniversary dojjs. svarta me silver stripes. hehe. såå fake men de va kul ändå. 120 svenska. inte så farligt. eller va tycks? ;)

hm.. jo just de! fick svar från resebyrån!! de hade inte tre platser kvar utan bara en.. till mig. jag är inbokad! mina föräldrar står dock på väntelistan nu.. vi håller tummarna på att det går vägen! annars får ja åka själv.. *suck* har dock inte hört några nyheter om lägenhet..

ska kolla in lite hemsidor o se om de finns nåt av intresse o sen kanske maila iväg eller ev. ringa t bror min för att få fart på prylarna! :p

o de där me kurserna blev inte så mkt kollande som ja sa tidigare idag. kanske tar mig en titt nu.. sen tänkte ja sätta på en film i väntan på att nån rolig typ dyker upp o vill prata lite med lilla mig! *s*

ja o så tänkte ja gå loss på den där melonen nu istället! ;p


ses o hörs

solsteken är klar!

ja.. nu har man solat en timme då.. tror det räcker ida, då de va en dryg vecka sen man vistades i solen länge. imorgon får de blir 2 timmar kanske.. om ja inte är för rastlös!

nu är solsteken klar för ida iaf.. ;)

ska kanske ta o gå o simma en timme till här var de tänkt.. som ja nämnde förut. känner mig lite pratsjuk! skulle va fantastiskt om nån vän hade tid just nu och bara gick in på msn eller nåt så vi kunde prata. eller bättre upp med skype förstås! verkligen P R A T A! shit. ni där hemma komme rinte få tyst på mig på en vecka sen.. ;)

livet är bra underligt. och nåt man iaf aldrig vet är hur det utspelar sig i framtiden. man känner sig säker men det blir aldrig så. först R och sen J. haha. fast J var ju förstås helt fantastisk på att spela.. var nog egentligen som två personer. väldigt extrema vändningar, och det blev klart att det var synd att de gick så långt.. R däremot var de ju inget sånt, kärlek som inte höll.. eller ja. kärlek som inte var tillräcklig. han vill ehelt enkelt inte ha mig tillräckligt mkt för o kämpa för oss. det ebbade ut o vi utvecklades åt olika håll.. han blev en annan person och jag hade svårt o släppa den personen som han var när vi träffades! Mkt kan ju hända på 4 år..

bara några tankar. hm.. shit. hur kan ja va hungrig igen? =O

kanske tar lite melon efter simningen! *nicka* kan nog bli ett utmärkt mellanmål innan middagen som ommer mkt senare..

jaha. off we go!

hjälp

blev oerhört glad och tacksam här när ja fick reda påa tt ja får hjälp med min adator när ja kommer hem! :)

slipper lämna in grejen. vet inte alls va some fel eller ens om de är nåt fel (?)

de e så konstigt med de där. annars e ja ju hyfsad me datorer, kan ju hantera en ganska bra men e inte bra på dos o sånt. så om de inte e installerat windows utan linux och dessutom verkar de som inte ens det kommer igång.. då e ja helt novis!

så tack så hemskt mycket för att jag får hjälp! kan ju definitivt vara behövligt i min situation.. ja.. sola var de?

kram

simma lugnt

Jahapp.. ida har dagen nyss börjat där hemma.. och här har man precis pressat i sig lunch.. ja eller pressat vet ja väl egentligen inte. åt lite makaroner med ketchup o parmesan.. !

och så skulle jag göra en grej, nämligen ha på lite parmesan, eftersom ja vet att locket lätt faller av höll ja i det med ena fingret medan ja vände upp o ner på burken.. tror du att fingret hjälpte ett endaste dugg? *aaargh* nee du. inte ett skit! så där stod ja me en parmesanklump på tallriken och en tom burk.. tur att det var en klump iaf så ja kunde få in de mesta i burken igen! sen fick ja skrapa bort det värsta översta men sen gick de ju o äta. men min kära kära far ska va så spydig jämt.. *suck* han säger typ; ja men du visste ju att de där skulle hända, har ju hänt förut massor eller hur? ja sa att det hade hänt EN gång och att ja faktiskt höll i burklocket. svaret ; ja men tydligen inte speciellt bra, eller hur? gud va klantig du är! så onödigt o hälla parmesan! det där visste du ju.

*aaa* måste han alltid knäppa sig? *djupt andetag* såja..

ne. men ja inna lunchen blev de lite simning. 120 längder, en dryg timme tog det. ska simma mer här om nåra timmar när solen inte är som starkast. tänkte gå ut o försöka bättra på min bränna lite under de värsta timmarna.. :p kanske inte de smartaste men ja har inte fått nån soltime i bangkok så ja vill inte att allt ska försvinna nu innan ja ska hem! de kanske blir den 1a vi åker. enda 3 platserna som fanns igår, så ja håller tummarna till tusen o hoppas att de går!! får reda på de ant. när luu travel har läst min mail o försökt boka.. ja de e bara o hålla andan.. så att säga.

sen väntar jag även på ett annat mail.. undra just vad de står där.. *nervös* men det kommer ant. inte förrän ikväll som tidigast. o sen är jag också ivrig i fråga om lägenheten. pinglan skulle höra av sig så fort hon visste nåt! *spärra upp ögonen* tänk om den gått t nån annan.. ? *stress* ne då.. lugna ner mig. finns alltid fler i sånt fall. måste iaf komma hem först o främst!

hur de nu ska gå.. i värsta fall får jag åka hem själv. vet inte hur de ska gå heller men.. ja de där löser sig. ja tränar på o inte va så himla överanalytisk jämt! ska ta de lite mer lugnt och bara låta saker falla som de gör. självklart ska ja anstränga mig o inte bara se på men de e ju egwntligen ingen idé o fundera på hur saker ska bli ifall att eller om.. för de e inte säkert dessa saker nånsin ens kommer inträffa.. men nånstans i bakhuvudet gnager det ändå. "vad ska ja göra om .. " svårt o släppa de där med reservplaner etc.

på tal om det ska jag kika på komvux/högskolans hemsida o se om de kanske kan finnas nåt ja brinner för den här gången.,, tvivlar dock på det. men man vet aldrig. sen tänkte ja kolla upp det där med ev. kurser på arbetsförmedlingen,, de brukar ju ha utbildningar o skit. nåt kanske passar? *hm*

ja.. ne nu ska ja kanske sätta igång me kollandet o sen ut o sola!

på återseende

kan man inte få det där lyckliga?

såg den här dikten.. kändes rätt. den sista idioten e bara elak.. men varje kärlek har slutat så här.


"Jag trodde kärleken var något sött
En Romantisk dimma av rosa och rött
Blommor, choklad och att hålla i hand
Kramar och kanske en kyss i bland
Så blev jag förälskad och drömmarna svek
Det gjorde så ont att själen skrek
Allt handlade bara om tårar och smärta
Och kvar finns bara ett krossat hjärta"

kan man inte få det där lyckliga?


dagen blev lång..

ja blev inte en så fartfylld dag ida..

hade mest ont i huvudet/magen.. och det tog liksom fokus på det mesta.

men tänkte en del.. (som vanligt iofs!)

kom fram till att ja inte tycker om o bo själv..  de visste ja innan också.

men ja de får helt enkelt lov o gå. ja hoppas att ja får dne  där lyan pinglan kanske kunde kirra. vore wonderful! *sucka*

ja simma lite nu på kvällen. blev bara 100 ida. kände inte för o göra fler då det är den tiden i månaden som man vill va lite mer hygienisk.

o såå som ja e sugen på choklad! satt o tänkte på vad gott de vore med en stor skål popcorn, lite choklad, glass med kola i.. o en ny film! de vore liksom såååå mmmmm!

men ska ju ner, inte upp i vikt. till helgen kanske det blir lite glass eller popcorn som max. har inte äti nå extra  mumsigt på ett tag.. ja på två veckor o då va de popcorn.. annars ligger de på 5 veckor för glass o 2 mån för choklad.. *tråna*

mitt älsklings candy o speciellt vid mens! *crazy!!*

på återseende.

oh så mycket annat!!

Just nu ligger vinden stilla.. känner dock att ändringar är på väg..

mycket har hänt sen sist. trodde ja hade nåt på G där i maj..  var tyvärr under fel förutsättningar. vad jag menar är att killen visade sig vara någon annan. var någon som inte alls brydde sig, inte alls hade alla de där känslorna. inte alls skulle göra allt för mig. nej. däremot ville han inte göra mkt alls för mig. att man va kär där.. de va ju lite slöseri med tid tyvärr. aggressivt o ful upplösning.. *rysa*

och tydligen pengar oxå då man lånade ut en del och får aldrig tillbaka.. och han vill inte ens lägga ut porto på att skicka papprena till mig.. sen kallar han mig.. ett väldigt fult ord. som har med pengar att göra.

men nog om den där. han är inte värd o nämnas mer!

Nu ska jag berätta var jag tog vägen efter jag blev hemlös igen (pga flytten t radhus aldrig blev av o ja redan hade sagt upp min lägenhet) och sen så hade jag.. lägligt nog,, fått sparken från mitt jobb, och fått ett nytt deltidsjobb i örebro trakten.. men det blev ju inte heller aktuellt.

Så jag följde visst med mina kära parents till paradiset, Thailand, mina damer o herrar! :P


Så nu har ja varit här i 2 månader och har en kvar. försöker få plats på nåt plan hem nu men de ser tight ut! :/ ja håller tummarna!

men iaf. så nu sitter ja i thailand. arbetslös o hemlös. har dock en lägenhet på gång och ska söka jobb här som en halvt tokig den resterande tiden (även om de finns väldigt få). och simma järnet!

försöker gå ner i vikt här nere. va i bangkok över helgen.. åte torsda o kom he igår! de va trevligt.. köpte en hel del prylar!

så nu e man singel också. watch out guys! ;)

pussen