skärpa sig

att skärpa sig o hålla fast vid sna moraliska val och tankar är en väldigt bra sak att göra.

att inte feel sorry for your self. dagen är som den är för den ska vara så.

därför ska ja nu skärpa mig och ta det på mig som mitt eget ansvar att leva detta livet idag. det är ändå jag som ska dö min död.. dags o sätta ner foten nu!

skärp dig!!

borta

så har ja gjort de igen. jag har gjort bort mig.

här om dagen blev ja så ledsen. så jätteledsen.. ja gjorde det otänkbara, det man inte får göra. ja tappade mitt jättefina halsband.. eller ja smycket på halsbandet är lost. det är borta. :(

min jättefina topazsten formad som ett hjärta. det betydde så mkt för mig. det var en symbol för mkt mer o så går ja o TAPPAR DET!! hur oansvarig får man bli? nej.det gör ont i hjärtat. nån som går o omsorgsfullt väljer ut nåt för mig och ger mig det.. o ja tappar det. fel.. fullt oaccepterbart! de grämer mig otroligt! det är så fult o inte ta det ansvaret o se till att det inte förflyttar sig från halsen min. o nu e den borta.

det otänkbara har skett. den e borta


borta. :,(

ensammen

så nu sitter man här.

två dagar efter min o pinglans försök t partaj. hon kom ut tillslut iaf. drack drinkar med robin på nybron..

en annan låg hemma o sussade sött.. o idag har man städat undan de värsta. imorgon blir de dammsugning och tvättning av golven också. damningen gjorde jag idag så.. just de. tvättid har ja glömt o boka.. nåja. de kan väl kanske vänta några dagar..

igår bestod mest av o ligga o må som ja förtjänade. dåligt med andra ord.. drack för mkt. vanlij vodka närmare en halv liter o på de lite gin och sen en bacardi breezer också.. så igår var de kurering av själv.

o idag är de mest ingenting. ensammen... sitter man här o stirrar ut i det blåa.

börjar iofs bli lite hungrig. kanske ska käka lite. blir köttbullar kanske.. jo de blir det. sen.

ska väl kanske gå vidare i min ensamma kväll..

fundera vidare på var min lycka ska gå en vacker dag. o som någon sa till mig.. kanske vara rädd om mig själv..


hate pain..