hur är DU?

Min lilla egobloggare skickade ett roligt test till mig!

Prova själva..  Det gäller personlighet! Och.. som jag själv blev uppmanad! LÄS framsidan.. ;)


http://se.41q.com/


Mitt resultat finns på;
http://se.41q.com/typ.41q?p=14676425&n=Frida

väldigt FUN. o de läskiga var att de stämde så bra. Inte till 100 procent men inte mkt under...


Hur passade testet just DIG?

puss o kram


kyyligt mottagande om kylskåp!

Ja ni!

Kylskåpet mitt är sönder också. och inte får man tag på någon som kan göra något åt saken!
Det minstaman kan kalla mottagandet om felanmälan är kyyligt. Inget svar helt enkelt! I min egen trapp sitter ingen info om vem man kan ringa så jag har gått på de nr jag fått tag på.

Ikväll var jag på tjejkväll hos Pinglan. det var himla trevligt o träffas och Jenny hade även med sig Litchie dit, vilket var mysigt. Hon kunde dock inte va där så länge för hon jobbar imorgon. förstår man så klart då. men vi mååste se till o ses mer ofta!

Hon hade iaf en rätt smart lösning,. jag hade inte tänkt så långt tydligen, försökt ringa de två nr ja har haft och skickat mail och felanmälan via deras hemsida utan resultat. Men hur som; trappen brevid fanns det mer info i, så jag gick dit nu på väg hem från kvällen och ska ringa dit first thing in the morning! Ja menar.. hur länge var de tänkt man ska leva utan kylskåp?? Allt som va mejeri osv e ju dessutom förstört.. o nu när ekonomin inte är vidare fet känns de inte kul o behöva slänga pengar på nytt som man redan hade.. :(

Jääättedåligt att de inte kunde ha bättre information. Om inte annat på telesvararen när de inte nås där!! Ja.. nu hoppas ja på en lösning ändå. håll tummarna!!

;)

födelsedagen?

Ja.. här sitter jag och skriver.. jag menar igår. Och så skrev jag inget om min födelsedag?!

KLART de ska uppdateras!

va en bra dag. mommo o moffa, inga o anna och uffe o pilla med alva var här. fick en jättefin jacka av uffe o pilla som Uffe köpt! Mommo o moffa satsade på cash o ett underbart kort o jättefina svarta flytrosor.. ljus alltså! vackert- väldigt!

Andreas fixade min Orbitrek! gullet. va ju precis va ja ville ha! ;)

Ingela gav mig middag på vår KRYSSNING ja ska tala mer om sen.. :P

O Inga o jag var på ladies night dagen innan varav hon gav mig middagen innan. också väldigt trevligt - o behövligt för ekonomin! O martin.. mmm.. vilken röst, utstrålning och föreställning. fantastiskt!! more more more!!

Jo.. kryssningen var det. Åkte i måndags..  kom fram och gick till tax freen.. vad möter jag? Om inte.. tadaa.. Marie!! Ja.. de säger väl inte er så mkt.. ;) men det är en gammal klasskamrat jag gick med i lågstadiet.. och av en slump jobbade hon på cinderella.. som vi åkte på o börja tjöta lite med moa.. va lite kul faktiskt. hon o tvillingen Sami fick min hjälp bara några veckor tidigare inne på mitt jobb med ett paket men innan dess har ja inte sett någon av dem på många år!! crazy!

sen då vid kassan på tax-freen går pinglan först. hon fick visa legg vid köp av alkoholen och sen var det min tur. snubben i kassan utropar; nej men DU har ju vart här förut!! stammis kan man kanske säga.. ne nu har ja jobbat här för länge när ja börjar känna igen folk! ... grejen är att sist ja åkte va säkert närmare ett år sedan iallafall.. men ville inte skämma ut den stackars killen så ja spelade med.. ! "ja visst, man har ju åkt förut.. " sen vill han ha även mitt legg.. kommenterar sedan.. "ne.. eskilstuna också?? Oj då! mitt i prick!" med ett lite flirtigt leende..

min förvirrade kommentar och försök till att hänga på gargongen "jajamensan! sjäv..klart..?" sen säger han.. ditt efternamn är kanske inte det vanligaste o skickar ytterligare ett bländvit pepsodent smile åt vårt håll i slutet av kassan..

hahaha.. ja de e ju roligt va man e med om. i övrigt var vi uppe halva natten och lyssnade på färjans radio.. de va verkligen saker man fick lära sig grejer av! Dansbands stuket.. men har ni lyssnat på texterna?? De e ju vääldigt porriga. speciellt en del av dem. men speciella o om de förtjänar en plats i radion är väl diskuterbart..

en låttext som gick något i stil med;

..."Ett modelejon.. ja ett moooode leeejooon.. han köpte en slips för de sista pengarna..

Han såg sig i spegeln ofta.. ja et mooode lejooon.

En liiiten snopp..

En liiiten snopp..

Så ledsen över att den inte fick komma ut.. en liiiten snopp.

Ett damkorn letar sig in.."....Jag vill poängtera att ordvalen är relativt korrekta men kanske inte precis så fördelade som i sången. dvs. meningarna kanske inte stämmer exakt men andemeningen är där och orden har används på ett ungefärligt sätt.

Det med en liiiten snopp delen.. det VAR så han sjöng. både jag o ingela hörde det tyydligt. vi har dock i efterhand kommit fram till att orden säkert skulle ha varit "en liten snobb". absurt o roligt.

o så en sång som lät som kicki danielsson i stämman.. eller nån liknande röst.

det låter först som någon slår ett digitalt nummrer.. och sen uppkopplingston som fax eller modem.

sen ..


"när jag ringer upp på internet.. då är du där!

kärlek på internet är fantaaastiskt.

kärlek på internet - så uuunderbaaart.

jag vet inte vad du heter, om du har långt hår eller vilken ögonfärg du bär.

men det jag vet är att du är där och chattar med mig varje lång natt!

kärlek på iinternet är faantastiskt!

bara o riinga upp!!"

eller nåt sånt... fniss!! va ska man säga? Otroligt..

ensam i natten

oj.. julafton. det var ju ett tag sedan.

mkt har ju hänt sedan dess.. inget mer statoil och nu är det pressbyrån som gäller.

jag trivs bra men letar samtidigt nya utmaningar då det inte är optimalt med så få timmar som jag har just nu.

tränar som 17 nu.. försöker få ihop en iaf 6 pass per vecka.. minst.

Andreas och jag är ju givetvis fortfarande ett par, ikväll är dock ensamheten lite tillbaka då han hälsar på sin kära far i helgen. Anledningen till att jag stannar hemma är Pinglans girlsnight imorgon. Nästa gång följer jag med.

Läste ut Roslunds och Hällströms bok "Edward Finnigans uprättelse". Den va helt ok men lite väl lång.. de kund eha tagit bort några sidor utan att innehållet hade blivit sämre, snarare lite mer intressant. men jo, en bra "plott" med oväntad vändning hade den så ja kommer definitivt köpa nån fler bok av dem. De har ju en del ute i handeln..

Ne nu ska ja ta o se nån film.. eller kanske börja på en till bok? :P

Lite smått trött i kroppen efter kvällens medel/puls pass som var riktigt tufft. men kul!

Ciao!

(o på snart återseende..)