felande länk

jag har inte vart så dålig med att inte röra mig. jag har gått cirkus 15000 steg per dag, ofta mer, och vid något tillfälle uppe i nästan 30000. problemet ligger i träningen. om ja hade tränat hade ja fått betydligt fler steg också!

ja har jobbat mkt.. gått till o från jobbet etc. men nu e jag ledig tom fredag. gymkortet går egentligen ut idag. har inte råd o uppdatera heller. f*n! får lov o fixa fram pengar om de ska gå o träna också. detmåste ja ju göra. annars e det inte nå bra.

har ändå träningsvärk. låter kanske märkligt men ja målade om en kista igår så det är sviter från det. nacke,rygg..

men idag blir de medelpass med victoria kl 16.45. kunde boka brädan t torsdag men ja vet inte om ja klan gå på det? förstår inte riktigt hur de funkar de dära. hm..

om ja inte kan de måste ja ju betala. men de löser sig.. idag får man också antagligen beskedet om avsked. de sklle iaf få rda på hur gårdagens förhandlingar gick så jag har inte så stora förhoppningar om man säger så.

den felande länken är träning nu med andra ord. och så avskedet också. det påverkar... man äter lite mer o tränar lite mindre.. men de ska det bli ändring på.

hoppas de går bra för er andra där ute!

veckovis 3

:/

behöver jag säga påsk? P-Å-S-K....

inte bra. inte bra ALLS!

motivationen tryter o inredning går nu före mathållning.

har gått UPP i vikt. :( ledsen över det. vågen står på 72,7. blä!!!!!!!

nu måste ja sluta. det gjorde jag redan ett beslut om igår. men mitt stundande problem är bristen av thailand..

då hade jag ett mål.. en motivation, men nu är det tomt på det. ska försöka med min väninnas födelsedagmen de e svårt.

skaverkligen försöka. nu är påsken slut o jag ska göra mer än o försöka . GÖRA.

veckovis 2

en dag sent.. gick upp väldigt tidigt igår och hade fackligt möte. jag kommer antagligen att få sparken.
det lutar åt det här.. :(

Så jag var inte riktigt på humör och tänkte inte ens på att det var vägning.

eftersom veckan har varit rätt dålig.. igår gick jag iofs både till och från jobbet plus tränade bräda o kom upp i nästan 30000 steg, åt inget godis heller. men i ävrigt har de ju vart dåligt..

så jag har stannat lite

71,4 fortfarande

nästa vecka ska den peka nedåt.

Idag ska jag jobba så jag går till jobbet, men jag kan inte säga att det blir lika mkt träning som jag vill.. inte idag o inte imorgon då ja jobbar 10 timmar. På torsdagen har min favvotränare ställt in sitt pass, antar att det beror på at detär skärtorsdagen o sen e vi bjudna på påskmiddag också. ska försöka gå på ett morgonpass, för annars vill jag hålla på här hemma.. o sen jobbar jag 12-15 på fredag så då ska ja försöka med ett kvälspass om det finns o så lördag hela dagen o sen söndag slutar jag halv fyra så då borde ja hinna med dansen!

OJ VAD JA BABBLAR! tror jag e lite nervös. chefen ville träffa mig innan ja börjar jobba.. :s ser inte ljust ut direkt.

c ya

fyy!

HAR hjärtklappning. är så nervös hela tiden.
har varit det och är det fortfarande. jag kan inte släppa nervositeten. hur jag gärna än vill..det vill inte sluta!

igår åt jag citronmuffins. o en brejk. fyyy!! jag har inget o skylla på heller. men nu vill jag inte längre. jag ska inte längre. idag ska jag på bräda. och det blir min början igen. helgen ska vara fylld av goda nyttiga saker. keso o persikor, bananer, äpplen.. ja., så är det.

stegen är nu hos broder. så ja kan inte förbereda taket i köket. men ja ska pilla med annat här hemma. men vet inte hur det blir med gardinerna som ja vill ha från jysk heller.. jaja.

nej nu måste ja försöka o få sällskap dit. tycker inte det är roligt o fixa helt sjäälv.. hm.

fixarnas tid här!

onödigt..

hade en helvetisk dag igår.. inte roligt alls.


en kund ifck mig o bryta ihop. han var elak och alkholpåverkad.

att gå in närmare på det känns lika onödigt som det frosseri som jag ägnademigåt när ja kom hem efter den hemska dagen. precis som jag har vana för tröstade jag mig med godsaker bara fr att må sämre efteråt, muffins o tacochips.. så onödigt så. men nu är det gjort. jag ska inte falla!!!

idag ska jag till eskilstuna hem o lämna nycklar jag inte har. har letat o letat o letat.. men inte hittat. så ja får betala ny tvättcylinder som minst. yey,., o så skatten som ska tillbaka också. sucka..

varslen på jobbet går sisådär. hade fackliga förhandlingar i måndags, men vi kom tydligen inte överrens och fallet ska gå vidare till centrala förhandlingar. Som det ser ut nu ska 400% bort.. två har slutat redan så 110 % kan man ta bort därifrån.. men nu är det bara o vänta o se. Nu på måndag ska vi som är med i facket ha ett möte då vi ska få veta hur Elgigantens förslag ser ut.. och chefen har redan sagt att vi får reda på tidigast den 14e hur det blir, vilka som blir drabbade och hur det nya schemat då ev. ska utformas. en åtgärd är redan tagen då vi fr första maj ska öppna en time senare.

Nerväs på så många nivåer. det är så många bollar som ska vara i luften o snurra och jag vill bara veta så jag kan fokusera på nya saker i värsta fall..

idag har ja ätiit ett äpple, och idag fyller min morbror år. ska ringa honom o höra omdet går bra att vi kommer på söndag em istället. A ska tapetsera hos broder idag o imorgon är det träning på kvällen o på fredag o lördag kväll jobbar jag.. hm..

hoppas det går bra för er andra. '
ha en fin dag!

Kramar Frida

RSS 2.0