nehej

gick inte i veckan alls.

74 kilo. buhu!!!!!!!!!


ska försöka sälja min tvättmaskin o torktumlare. har inte plats för de två skönheterna längre! buhu för det med.. men hoppas på att få en slant iallafall, de är ju inget fel på grejerna.

kommer annons strax! köp köp..

dålig vecka

egentligen från lördag till igår har vart en dålig vecka. men ibland är det så. jag ska inte dra ner mig för det. har haft det depigt o då faller jag. det är något som går igen.

o kommer vara svårt o bryta.

men det blir andra bullar när man har annat o tänka på. annat o göra. ska fokusera på träningen nästa vecka o dfå blir det bättre. det ska jag se till! o få lite färg också. inte sitta inne o deppa.. onödigt!

o idag blir det två pass på jobbet. ska snart iväg till nästa..

Min bästis ska iväg till norge på måndag. kommer sakna. inte kunnat träffa henne i veckan förvi har jobbat om varandra.. o nu ska hon iväg.. men får fokusera på annat som sagt. :P

FIN SOMMAR PÅ ER!

mått

Denna dag såg ut så här. Framsteg från de två veckorna som ja mätt mig 2 veckor innan (inom parentes med äldsta och största måtten till höger).

Hals                    34       (34 / 35)
Övre arm            33       (33 / 33)
Mått med BH     99       (101 /101)
Under byst         88       (90/90)
Katalog midja    84       (85/88)
Navel                  94        (98/98)
Störst                  98        (101/103)
Höft                   103         (103/105)
Lår                       60         (61/61)
Knä                      38         (ej mätt innan)
Vad                      40         (41/40)

sååå.. klar rapporterat! :)


Behov

Är i stort behov a en nystart. GI har gått bra och som jag såg ligger jag nu på samma vikt som när ja hade vart i thailand och hemma i en vecka. Dags och komma igång med grejorna på riktigt.

Men utan kladdiga avtryck från min mellanperiod.

Idag mår ja rätt brao det är fint väder. Så det ser ut som att jag ska gå ut på en promenad nu snart och sen komma hem och göra det fint i lilla rummet. :) Har lite middag från igår kvar som passar bra som mini-lunch sen kan ja ta nå litet hemma igen. de blir bra det. broccoli och bacongratäng med ostkräm i. yum.

Idag vet ja inte vad ja ska hitta på till middag men det löser sig. Nu är jag inne i vecka fyra o har börjat mer med GI ala Paulun. Eftersom han har kolhydrater redan från början. Så till frukost blev det hans musli med lite naturell yoghurt.

Det känns fint.

vecka nr 4

idag mår jag inte bra alls. tror ja har lite feber o är yr och virrig. förskyld har ja blivit också.

var tvungen o tacka nej till jobb till o med. o jag som verkligen behöver jobba.
för pengarnas skull då, givetvis.

Vägde mig på fettvågen nu inne i vecka 4.

hade gått ner i fettprocent till 40,0% och väger 71,7 kg. innebär en viktminskning från 73,7 på 2 kilo.
fetfprocenten har minskat på 0,7 % också.

annars var musklerna på en procent av 26,0 och BMI ligger för närvarande på 26,8.


Vet inte vad ja orkar göra för mat idag heller. skulle va så skönt o köpa nåt gott färdigt men ska inte falla för det.

bäst o sättaigång o fundera på nå bra.

kram kram


ny vecka!

Nu har vi firat mamma. 50 år måste man fira!
jag var duktg. som planerat drack jag ingen alkohol och sen fick jag äta någon färskpotatis och en liten bit sommartårta. som jag sagt: planerat. och inte åt jag mer av det sen, var faktiskt inte speciellt sugen utan kände mig nöjd. en härlig känsla!

vägde mig idag. 73,7 stod vågen på. gått upp lite m.a.o. men sen åt ja ju lite potatis osv. är ändå nöjd för min fettprocent gick upp när jag hade gått ner o nu är den tillbaka på samma igen. inte superbra men bätte än o gå upp ju!

Men räknat fr förra veckan har ja ju gått ner lite. s allt som allt: bra vecka!

Blev en del springa igår på jobbet. var där 6 och slutade 16.30.. rätt slut väl hemma. o så klartglämde ja stegräknaren hemma.. typiskt va? :( Idag ska jag stänga där för första gången också. kommer inte träffa A på 2 dygn eftersom ja börjar innan han är hemmao slutar när han sover.. men men.

Jag kämpar också med min vikt. GI har jag hållt på med sedan två veckor tillbaka. så det känns ju faktiskt rätt bra ändå, är på språng.

Men de blir lite bökigare när man är där borta o det är godis t höger o vänster. gott.. men inte tillåtet. och dessutom onödigt. men inget jag numera är vääldigt sugen på, problemet kommer när man inte får äta ordentligt och står där bakom.. då kommer ju hungern att misstas som sötsug. men än har inget gått förbi som onyttigt skräp. och jag tänker inte falla. nej nej. nu ska jag försätta kämpa.

Sambon ska nog börja äta gottis igen från idag verkar det som.. hm.. ja tur att man inte är hemma ändå kanske.

nu ska jag ta och fixa med annat här hemma.. o så måste ja ju fundera över nån bra mat också. Börjar tröttna på sallad.. kan ju inte ta något varmt heller då det hinner kallna om de e mkt folk.

Så.. GI och bra kall mat? Tänkte smyga in nån frukt eller så den här veckan men i stort fortsätta lite på steg 1. frukten blir om jag känner att energin behövs. inte riktigt van o arbeta på kvällen så där sent, vet inte hur jag reagerar på det var så länge sedan sist.

Har ni nåt bra tips på "äta stående bakom disken" mat? Ska va där i åtta timmar drygt så nåt lite mer än ett ägg uppskattas.. ;)

kram o lycka till

rullar

nu har jag ätit borta för andra gången under GI, och det har gått bra.
Funderar på om de va nåt i salladen (typ ett äpple) som gjorde att jag fick ett litet glass sug sen. inget jag gjorde något åt dock.. men ändå!

annars rullar det på.. jag har ätit vettigt men både igår o i förrgår blev de bara runt 10000 steg. idag är det lite bättre, men det syns inte på räknaren som står på dryga 6000 men jag tränade också medel så jag tror nog det är mer än tillräckligt.

har inte gått upp i vikt än men har ju inte börjat med kolhydrater heller så det säger ju en del. vågar inte bli glad över viktnedgången innan ja börjat smått med dem igen, för o se hur mkt som man ökar då.

idag har jag annars sökt två jobb, så lite effektiv harman ju vart ändå. de tar sin lilla tid o modifiera personligt brev o CV efter specifikt jobb juh.. hihi!

det va det för nu..

kram o hej!

en vecka in!

veckan har gått bra!

inte fuskat nåt, dock inte heller tränat nåt.. gått promenixer dock. eller jobbat stenhårt så ja har kommit över 14000 varje dag. mest vid 18 men en dag var ja uppe i nästan 30000! 

IDAG HAR DE BARA BLIVIT 10000 CA DOCK.. blev oväntat inplockad på jobb o hann inte träna innan då ja skulle tvätta o städa o sen in på jobbet o efter fannsheller inte tid då föräldrarna skulle komma sen skulle man komma på mat o görao äta osv. så de hanns inte med..

så är det ibland. men igår både tränade jag o gick en del. hade alltså inte på mig stegräknaren under träningen så det blev ca 20000 plus stepen! YEY. de va en bra dag.

o idag var första gången ja åt LITE kolhydrater utöver gränsaker. gjorde en GI efterrätt efter maten. rabarber som j kokade med lite vatten o ca 2 tsk potmjöl o lika mkt sirap.. kokade upp o delade på två t mig o A. sen blev det grädde t det. osockrat såkart! ;) smakade bra. men ja e inte alls så där översugen längre.. tog ganska lång tid innan de försvann så där men gud va härligt det är nu!

fortfarande kan de va påfrästande när man är hungrig o inte har nån vettig mat t hands, mest för bekvämlighetens skull men absolut inte pga att man e supersugen. hihi!

O JA! frågan som ni väntar svar på. Jag HAR gåttner i vikt! nästan 3,5 kg. 74,2 låg det på. nu ska vi tänka på att massa vatten har tappats på grund av kolhydratsförsvinnandet! :P

nu e ja såå trött! ska borsta mina rabarberskadade tänder o sen blir det säängen.

kram o godnatt!

RSS 2.0