gött..

Jag har nu genomgått min första dag på GI!

Gått bra!


Ost omelett t frukost
Tacosallad till lunch
Fisk med örtmajonäs och rostade grönsaker till middag. (broccoli, sockerärtor, sparris och gul paprika)
två mellanmål: nr1: 2 ostskivor samt nr 2: citronvatten med en kalkonskiva och ostskiva i!

suget släppte här på kvällskvisten o nu ska ja gå o läsa lite ur min nya GI bok! det kan nog vara nåt.. ;)

tjohej så länge


GI start!

hej svej!

idag är jag skit taggad!!

77,4 stod vågen på. en rejäl uppgång. men de ska ändras från idag!

ska börja med o gå lite promenix o fynda från veckans kampanjer på olika ställen lite GI inköp!

Har även köpt en boko beställt en annan.. GI dag för dag med Ola Laurintzon och ulrika davidsson. en bra bok!

beställde även GI månad med Fredrik Paulún. men eftersom den togsån tid på sig köpte ja den här lite så länge då.. hehe.

känns inspirerande idag. glad att jag har beslutat mig o känner att det här är vägen att gå. tipptopp!

på återseende!

Jag tränade..

det blev träning då iaf, i tisdags.

o ja tränade även igår.

o just nu sitter en frustrerad frida o är något sur. sur på att inget bara vill gå min väg!!

köpt ny kökslampa. o nu när vi köpt förlängningskabel o allt o ska sätta upp skiten hamnar de ju inte över köksbordet!! HELT FULT. HELT MENINGSLÖST! JA BLIR SÅ TRÖTT!!!!!!!

Ovanför någon stackares huvud hamnar den då. fint eller? neeeeeej!!!!!!!!!!!! ja orkar inte med skiten just nu. fan fan fan!

fr imorgon börjar ja dessutom på GI. Har bestämt o ta en kickstart på 2 veckor utan kolhydrater. sen får man ju undvika !snabba kolhydrater o köra på låångsamma. hoppas de funkar bättre än mitt skit. B, L OCH Ä!

fel!

Nu vill jag inte alls träna!!

Vad är det för fel på mig???

Jag behöver en knuff juh. en rejäl. vad ska jag göra för o lösa de här?? Godis e borta men resten då.. träna, röra på mig. få energin tillbaka. det går inte så bra. inte alls..

:s

MISSBRUKARE..

Jag är missbrukare.

Hej, Jag heter Frida och är matmissbrukare.

Jag var så duktig innan Thailand, jag hade motivation och var taggad! Nu äter jag bara. jämt. för depp och för inte, oavset om det smakar eller inte. Jag har nu nått ett stadie av ett tvingat val. Det är nu jag måste välja. På riktigt. Ska jag ta tag i mitt liv. Eller ska jag förfalla?

Jag har funderat på att skriva in mig på viktväktarna på riktigt. Där. Gå dit! Sen kommer det lilla problemet. väsentligt men för andra kanske inte så viktigt. Pengarna. Allting kostar och jag har inte fast jobb, inte någonstans. Har 3 extrajobb. En del av mitt frosseri beror på detta. En del av mitt pågående förfall.

Jag har nu på mig träningskläder och tanken är medelpass 12.10.

Det är regnigt ute. Men idag ska det inte stoppa mig. Jag står vid ett vägskäl.Nu eller aldrig. Jag är nu tjock och deppig. Jag minns hur glad jag var när jag tränade regelbundet o åt rätt.  Hade massor med energi och ville alltid. Nu är jag deppig och känner för det mesta att jag inte orkar, inte vill.

Vad jag behöver är en skjuts. En skjuts av motivation och glädje, ork och lust.

Gå till träningen ska jag. Bokat. Men vill jag? Inte en fiber i min kropp e sugen. Men som ja sa nu eller aldrig.

Kan jag inte få en liten knuff? Hjälp i rätt riktning.. Snäälla...?

Ne.. nu ska jag få min energi till träningen med hjälp av lite hallon/rabarber yoghurt som ja köpte igår. Kanske någonting till? Ja.. en knäcke med nåt inte alltiför kaloririkt på, typ light philidelphia ost med gurka. Om ja e hungrig innan sen blir det en banan. Ja.. Hur ska ja sen fortsätta? Tappa.se gav mig energi förut, o nu har ja inte råd med det. Ingenting sådant. träningskortet är nu betalt.. nu ska ja bara försöka ta mig dit varje gång! Minst tre gånger i veckan!!!!!

Suck. förut blev de varje dag typ.

Och nu orkar ja knappt tänka på det. :S

HJÄLP MIG??

'

Aj aj aj!

Nu har jag börjat tränat igen. Jag har börjat om. Igen.

Jag vet vad ni tänker, att nu går det utför, det var iallafall det jag tänkte själv innan. Men nu menar jag det. gått upp en 6 kilo. Så man måste ta tasg i det här.

Tränade igår, har äntligen förnyat mitt träningskort. Medelpass på lunchen, och jag har SÅDAN träningsvärk!!

ajajajajAJ!

ONT I HELA KROPPEN!

men nu idag ska ja besöka en ev ny arbetsgivare. de får vi se snart hoppas jag.. Det har gått ett bra tag utan att ja fått besked men nu ska jag dit ovh hoppas ja får klara besked denna gång, detär jobigt o inte veta.


Imorgon är det Elgiganten hela dagen och sen lördag, det är mina sista tre timmar o sen eventuelt sommarjobb som vi märker sen. P på de nya jobbet var väldigt osäker på om han skulle anställa mig pga attja inte har bil, och att han inte vet hur mkt ja jobbar. Som jag sa till honom vill ja gärna ha bil men det har man inte råd med om man inte har någon fast procent någonstans, vilket heller inte är aktuellt hos dem heller.. det är bara extra. O ang hur mkt ja kan jobba beror så klartpå vem ja får sommarschema från först i sommar. det har ja sat hela tiden o ingen har än kommit med schema. Så jag kan inte styra över det liksom. ja.. det är lite bökigto han verkar ha svårt o bestämma sig. SÅ vi får ålla våra tummar för att han har ett beslut idag.


Idag blir det ingen mer träning. Hasr ju så onto så passet ja vill gå på hinner ja inte med för ja ska t min mormor o morfar vid sju, passet börjar halv..


Nu ska jag äta något lätt o ge mig iväg till P.


Puss o kram o lycka till!


RSS 2.0