onödigt..

hade en helvetisk dag igår.. inte roligt alls.


en kund ifck mig o bryta ihop. han var elak och alkholpåverkad.

att gå in närmare på det känns lika onödigt som det frosseri som jag ägnademigåt när ja kom hem efter den hemska dagen. precis som jag har vana för tröstade jag mig med godsaker bara fr att må sämre efteråt, muffins o tacochips.. så onödigt så. men nu är det gjort. jag ska inte falla!!!

idag ska jag till eskilstuna hem o lämna nycklar jag inte har. har letat o letat o letat.. men inte hittat. så ja får betala ny tvättcylinder som minst. yey,., o så skatten som ska tillbaka också. sucka..

varslen på jobbet går sisådär. hade fackliga förhandlingar i måndags, men vi kom tydligen inte överrens och fallet ska gå vidare till centrala förhandlingar. Som det ser ut nu ska 400% bort.. två har slutat redan så 110 % kan man ta bort därifrån.. men nu är det bara o vänta o se. Nu på måndag ska vi som är med i facket ha ett möte då vi ska få veta hur Elgigantens förslag ser ut.. och chefen har redan sagt att vi får reda på tidigast den 14e hur det blir, vilka som blir drabbade och hur det nya schemat då ev. ska utformas. en åtgärd är redan tagen då vi fr första maj ska öppna en time senare.

Nerväs på så många nivåer. det är så många bollar som ska vara i luften o snurra och jag vill bara veta så jag kan fokusera på nya saker i värsta fall..

idag har ja ätiit ett äpple, och idag fyller min morbror år. ska ringa honom o höra omdet går bra att vi kommer på söndag em istället. A ska tapetsera hos broder idag o imorgon är det träning på kvällen o på fredag o lördag kväll jobbar jag.. hm..

hoppas det går bra för er andra. '
ha en fin dag!

Kramar Frida

Kommentarer
Postat av: Malin

Håller tummarna att det löser sig för din del! Det där med att tröstäta är jag expert på..Riktigt roligt med en våg där man ser fettprocent, då vet man lite mer vad man har att jobba mot. Kram

2009-04-01 @ 19:23:01
URL: http://malinjoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0