med passion för inredning!

Hejsan på er igen!

Nu är man tillbaka från thailand, har bytt lägenhet ÄR FÖRLOVAD och lever livet!


Det som sitter på tapeten just nu är frågan om varsel 400 % på elgiganten. eftersom min anställning tog vid i oktober kan detse mörkt ut om jag har otur. vi får se hur det blir. På måndag har vi möte då de fackliga medlemmarna får delta och då får vi reda på elgigantens förslag som vi sedan inte får föra vidare pga tystnadsplikt. Men det ska bli intressant.

Enligt vår chef får vi reda på resultatet av de stundande centrala förhandlingarna som allra tidigast den 14e april.


En åtgärd som kommer att genomföras är öppning kl 11 på vardagar, dvs en timme senare än i dagens läge, detta börjar gälla från och med den 1 maj!

Ja mer vet jag inte om det. Förlovningen är fantastiska nyheter, såklart. ;) Något som hände under resan till Thailand, Koh Samui var vi på för tillfället och det var väldigt mysigt, in deed.. Har en vacker ring från schalins med två princess slipade diamanter i.. i den står det våra namn och en liten textrad: ex animo. detta betyder: från hjärtat.. naturligtvis står även datumet för händelsen 090303 ingraverat. Vi är glada för framstegen i vårt förhållande och den nya köpeslägenheten är ytterligare ett steg för oss.

Med den har min oändliga passion för inrednin väckts och nu tänker jag inte på mkt annat än inredning.. hihi! Ja deto att gå ner i vikt då.. ;) men det går si sä där. men från idag ska den biten också få sig en skjuts i rätt riktning. Min vän ska idag följa med mig till jysk för  inköp av nya gardiner i v-rum. Vi har nämligen två fönster o jag har inte så många gardiner som matchar..

Nej nu ska jag fortsätta uppackning och planering och sen bär det av till jysk också juh! :P

Pussar och kramar på er!


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Just nu håller jag på med en liten kort undersökning i bloggen. Blir jätte glad om du ville svara kort på den.Vilken Tv-serie föredrar du?

Greys anatomy

Sex and the City

Vänner

Cops

Two and a half men?Tack på förhand!

Postat av: Anonym

Skaffa besökare till din blogg!

Snabbt, enkelt och helt gratis, genom att gå in på hemsidan:

http://www.viraltrafik.se/?TjuqiiTjuqii

2009-05-06 @ 15:07:38
URL: http://smilingthorughtherain.blogg.se/
Postat av: Inglan

Du skriver inte så ofta du, tråkigt!

2009-05-17 @ 18:54:37
URL: http://www.anglaliv.bloggspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback