jobbdag

Ingen träning blev det vid 12 idag heller-... blev väckt klockan 9.30.. bussen till folkesta går 10.05 så det blev stressigt.

Med andra ord blev en jobbdag idag ändå så jag blev så stressad att ja inte hade tid med varken ordentligt frukost eller vanlig lunch. Det blev naturdiet smoothie samt shake. ett äpple, en banan och två bitar godisar som chefen bjöd på.. en liten plopp o en laktrits..v adkan de gå på? en halv styck tror ja så ja satsar på en för dem. till "lunchen" blev de två knäckemackor till smoothien.

Väl hemma (och sviinhungrig) blev det falafelrulle med vitsås..kanske inte supernyttigt men bättre än både pizza och kebab. var såå gott att ja inte ens har vett o ha samvetskval! hehe.. ibland måste man ju.

så de övriga (förutom falafeln) e väl 10 p.. vad kan falafeln gå på tro? 15 kanske.. så då e ja på 25 idag. men sen såsen.. tre till, cirkus. tjugioåtta points .. :s ja.. om man gissar. Blir ju för mkt.. mina 22 räcker inte riktigt. men ja har extrapoints sen föregående dagar så ja förtjänar visst det.

Imorgon skulle ja egentligen ha jobbar 11 till 17.30 men de blev ändrat till 9.30-17.30 eftersom tjejen ja jobbade för idag fortf. inte kände sig frisk.. så hon kommer in o hjälper till från 11-16 iallafall... Sjutton att ja missa Eijas medel! Men ja måste ju ha pengarna.. annars blir de svårt o köpa nästa träningskort så de e viktigt o ta de i första hand. Får ta i på söndag. ett medel.. antagligen puls/medel om de inte blir nå jobb då förstås!

Jag hoppas verkligen att ja kan ha gått ner i vikt till på måndag så då är det där träningspaset på söndag rätt avgörande.

Redan gjort matlåda till imorgon. Blev pasta duoval 4 p samt quorn 2 p och lite vitlökscremefraiche 2 p. tillsammans alltså 8 points för morgondagens lunch.. fast de blir säkert ketchup på så då blir de 0,5 p extra. 8,5 p då!

Frukost har ja fnulat på.. blir nog två knäckemackor med två skinkskivor på.. 2 points!

Middag är ännu inte löst.. tips någon?

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0